Tudnátok Szegeden olyan helyet ajánlani, ami nyugisabb és mondjuk egy limonádét is meg lehet inni?
Figyelt kérdés
Szeretnék néha kicsit kimozdulni társkeresési céllal, de nem tudom, hova lehetne menni. Olyasmit keresek, ami nem diszkó, de nem is egy lepukkant kocsma.2020. júl. 11. 10:59
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy nem olyasmi kell, ahova többségében diákok járnak, 30 vagyok. Köszönöm.
2020. júl. 11. 11:01
2/4 anonim válasza:
30 vagy és férfi vagy nő? Mert Ha férfi, pont hogy olyan helyre járj, ahol a 20-25 éves diák(lány)ok vannak.
2020. júl. 11. 14:31
3/4 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2020. júl. 11. 17:12
4/4 anonim válasza:
Kárász utcai beülős helyek? Pl Corso Café. De ezek elég drága fancy helyek.
Én 20-as vagyok, szóval inkább a TIK körüli kocsmákat ismerem, de azok is nyugisak, legalábbis egy pesti szórakozóhelyhez képest
2020. júl. 23. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!