Hol találok olyan idős, tapasztalt, angolul jól beszélő nőt, aki finanszírozza az utazásaimat? 20/N
Tényleg érdekelne, hogy XVIII. századi lányregények világában élsz?
Társalkodónő, akinek kifizetik minden költségét??
Ilyen manapság NEM LÉTEZIK!
Vagy ha igen, akkor egy kiállhatatlan vén banyát kell elszenvedned pár hétig, aki a sz.rt is kipaszírozza belőled! :-D
Délután 5 óta megy itt a műsor. Ha nem kamu lenne már rég elengedte volna a témát, és pár nap múlva visszanézne hogy jött e ajánlat.
De nem, élvezi hogy valaki foglalkozik vele (írogat a kérdés alá). Ez látszik a szinte azonnali bicskanyitogató reakciókból, meg az elhintett infó morzsákból.
Etessétek ha akarjátok, én már meguntam :D
35: az elejétől fogva tudom, hogy kamu.
Én már csak rángatom a drótokon, de elég jól belekeveredett a meséjébe... :-D
#37 Két fiókból a saját kommenteidre válaszolsz, és Én vagyok a hazug.
Az igen.
Ebben semmi mese nincs, most is így gondolom, csak sok a proli paraszt, akik a városból nem tették ki a lábukat, ilyenektől hiába várok komoly választ.
Veled ellentétben én már bejártam Dél-Amerikát, Új-Zélandot és Ausztráliát is. Úgyhogy koppantál!
De csak keresd a dominát, aki fizeti neked az utadat! :-DDD
Keresd, ki tudja meddig keresheted..... :-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!