Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hol találok olyan idős,...

Hol találok olyan idős, tapasztalt, angolul jól beszélő nőt, aki finanszírozza az utazásaimat? 20/N

Figyelt kérdés
Lényegében egy nőt, aki már anyagilag stabil lábakon áll, és útitársat keres egy fiatalabb nő személyében.

2020. júl. 8. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim válasza:

Kamu provokatroll kérdés!

Nincs ingyen leves!

2020. júl. 8. 18:14
 12/71 A kérdező kommentje:

#11 Nem értem miért kell mindenbe a szexualitást belekeverni.

Nem utazhat két nő a világban?

Undorító, mocskos lett a világ!

És gondolom ezeket a kommenteket is sikertelen, egyedülálló férfiak írták, hogy a sikertelensegüket így kompenzálják. Szánalmas, de tényleg.

2020. júl. 8. 18:18
 13/71 A kérdező kommentje:

Ha tetszik, ha nem, akkor is így cselekszem majd!

Keresek egy tehetős női útitársat, akivel felfedezzük a világot!

Ennyi!

A hasznos válaszokat szívesen fogadom, a baromsagokkal kíméljetek. Nem vagyok kíváncsi rá.

2020. júl. 8. 18:20
 14/71 anonim válasza:
Szerintem sehol
2020. júl. 8. 18:25
 15/71 anonim válasza:
Én a hatos választ írtam, 32 éves, angolul jól beszélő, tapasztalt utazó nő, akinek még pénze is van, így elvileg megfelelnék a kritériumoknak. Egyetlen indokot sem tudnék elképzelni, hogy valami lusta, kényelmes 20 évest vigyek magammal bármilyen utazásra csak "társaság" miatt. Egyrészt van sokkal jobb társaságom a korosztályomon belül, másrészt egyedül is tök jó dolog utazni és ezerszer inkább egyedül, mint egy olyan idegennel, akit még bébiszittelnem is kell mellé, mert nem beszél nyelveket. Nem tudom hogy gondoltad, hogy ez bárkinek megérné, útitársat bármikor találsz, de a finanszirozását neked kell megoldanod. Például képzeld, van olyan opció, hogy valamit elkezdesz dolgozni, mint ahogy mindenki más.
2020. júl. 8. 18:27
 16/71 anonim válasza:

Hogy tisztábban lássuk, mire is gondolsz pontosan, válaszolnál néhány kérdésre? Ezek sokat segítenének, és talán a kommentek is konstruktívabbá válnának.

Mit értesz idős alatt? Merre szeretnél utazni? És miért fontos elvárás,hogy a nő jól beszéljen angolul?

És Te mit tudsz nyújtani? Milyen nyelveken beszélsz, vannak valahol jó kapcsolataid, van-e jogosítványod, esetleg idegenvezetői végzettséged, vagy művészettörténésznek tanulsz, stb.?

Van ismerősöm, aki nyelvtudása, és országismerete miatt vitt magával valakit, habár nem ingyen, de igen kedvező áron, ő az adott nyelvi tanszéken kért ajánlásokat hozzá.

2020. júl. 8. 18:29
 17/71 anonim válasza:
Jól van mucus, akkor sok sikert hozzá. Pofáltan, lusta, ostoba és ingyenélő, fenomenális társaság lehetsz mindenki számára :D
2020. júl. 8. 18:34
 18/71 anonim válasza:
Kérdező, azért nagyon ne csodálkozz az eddigi hszeken, tényleg az a kérdés, hogy te mit tudsz nyújtani mindezért cserébe, tekintve, hogy ez azért nem olcsó mulatság.
2020. júl. 8. 18:34
 19/71 anonim válasza:
#13 aztán felébredsz, higy a bilibe lóg a kezed...😂😂😂😎
2020. júl. 8. 18:35
 20/71 anonim válasza:
15-nél a pont! 😁
2020. júl. 8. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!