Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Random kérdés sportos uraknak....

Random kérdés sportos uraknak. Érdekel?

Figyelt kérdés

Mennyire jönnek be az ilyen nem extra, de vékony lányok? Kis husi itt-ott, pont a jó helyeken.Sportra (viszonylag) nyitott vagyok, de eléggé lusta,viszont van egy ideálom,egy vágyálmom és jó lenne, ha valóra válna.

Szerintem elég jó a humorom egyébként, és smink nagyon jól áll. Sokmindenre nyitott vagyok.

19/L

#randi #pasi #sport #Slim thicc
2020. júl. 4. 22:21
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Ez nem ideal csak tipikus figyelem. Ennél több nincs benned. Danke szevasz.
2020. júl. 5. 08:49
 22/26 anonim válasza:

Nézd fontos az alkat is, de hidd el a személyiséged a legfontosabb első sorban. Szóval a leírtak alapján nem kizárt.

F

2020. júl. 5. 10:13
 23/26 A kérdező kommentje:

Értem értem..elég szomorú😥

De köszönöm szépen^^

2020. júl. 5. 10:16
 24/26 anonim válasza:
Kevés vagy, mint apácazárdában a fitymacsattogás. 🙂
2020. júl. 5. 14:06
 25/26 A kérdező kommentje:
🤔🤔🤔🤔😭
2020. júl. 5. 15:07
 26/26 anonim válasza:
A lustákat nem szeretem. Sokat sportolok, ezért ha lenne barátnőm, akkor örülnék, ha akár együtt is csinálhatnánk. Ha viszont ő csak a TV-t vagy a gépet nézi, míg én izzadok, akkor az nem tetszene. Max akkor lenne oké, ha a sport helyett valami hasznosat csinálna: pl. sokat tanulna, dolgozna, de ha csak úgy punnyad, míg a párja aktív, az szóba se jöhet. 24/F
2020. júl. 5. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!