Csajszik! Mennyire hiányzik a simogatás, cirógatás?
Fiatal , egyedülálló nők válaszaira lennék kíváncsi elsősorban. Szóval mennyire hiányzik? Ti szeretitek viszonozni?
Ez a kérdés nem szexuális indíttatású. Nem a szex/petting közbeni érintésekre vonatkozik.
Én pasi vagyok, és ciki, de nekem nagyon hiányzik.
Aki a 3. Opcio és afölöttiekre szavaz:
Miért nem kapjátok meg?
Aki csak szavazott, de nem meri leírni hogy miért nélkülözi, az leírhatja privátban is.
Ha már a kérdés alá ennyire szégyellitek írni (bár nem tudom miért, alapvető szükséglet -mint az ölelés is-, emberek vagyunk)
Hogy miért nem kapom meg? Na, ez egy olyan kérdés, amire a választ nem tudom..Introvertált vagyok és nehezen alakítok ki mélyebb barátságokat. Nyilván így a párkapcsolat is nehezebb. De én alapvetően nem csak az ellenkező nemmel való érintkezést szeretem, hanem szükségem van pl a barátnőimmel való ölelkezésre, kis kedvességre. Személyiségfüggő.
Neked, kedves kérdező, miért hiányzik,miért nem "kapod meg"?
Sosem voltam az az ölelkezős, érzelemkimutatós típus, a neveltetésemből kifolyólag, de mikor találkoztam egy sráccal, akkor ő "megtanított" szeretni az ölelgetéseket, simogatásokat, összebújásokat. És nem csak kapni szeretem, de imádok másokat cirógatni is, nincs jobb érzés a földön. Abszolút a szex fölé helyezném ezt az élményt.
Nemrég lett vége az egésznek, és borasztóan hiányzik az érintése, az ölelések, az is, hogy ezt viszonozhassam. Valamennyire visszasírom, mikor még nem voltak ilyen igényeim, de ugyanakkor örülök is, hogy részese lehettem ilyennek, és remélem, hogy találok még valakit, aki szintén szeretni fogja ezeket a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!