Lányok, nudi strandra elkísérnétek egy havert(aki fiú)?
Mondván, hogy ő még nem volt, és nem akarja hogy szánakozva nézzék a strandon. Tegyük fel ismeritek annyira, hogy tudjátok nem rátok nyomulni akar, és nem is bámészkodni.
Esetlegesen azt is leírhatjátok, hogy mit gondolnátok amikor ezt így feldobja egy pasi.
(Kíváncsi vagyok, hogy az életkorral mennyire változik a mentalitás)
Ha a kérdésben kiírt feltételek kivétel nélkül és szigorúan teljesülnek, akkor igen.
Hogy mit gondolnék amikor feldobja, az attól függ mi a véleményem az illető barátról, hogy adja elő, mennyire megbízható, stb.
Mondjuk én már rég nem lány vagyok, de mivel az életkorral változó mentalitás is érdekel, válaszolok. Én már a hőskorban, a nyolcvanas években is jártam gyerekként a családommal ilyen helyekre, felnőttként sem jelent problémát. Mivel a barátaim ezt tudják rólam, észszerűnek tűnne, ha hozzám fordulnának nemtől függetlenül, hiszen nekem van benne tapasztalatom. Emiatt hátsó szándék fel sem vetődne benne, na meg persze ötven felé már nem játszmáznak így az emberek, a barátaim meg évtizedek óta a barátaim, aligha ilyen trükkösen kattannának be hirtelen.
Viszont a posztod több kérdést is felvet:
- Mégis, miért néznének rá szánakozva, ha nincs vele egy ellenkező nemű?
- Miért nem jó egyedül menni, vagy egy azonos nemű baráttal?
- Ha nem nyomulni akar és nem bámészkodni, akkor miért van szüksége gardedámra?
- Mi takar az, hogy "haver"?
Ezek nem tiszták nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!