Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogy mozduljak ki itthonról,...

Hogy mozduljak ki itthonról, ha nincs senki se, akivel el tudnék akárhová is menni?

Figyelt kérdés
Se egy koncert, se egy kocsma, se egy táncház, se semmi.....
2020. jún. 17. 21:40
 1/8 anonim válasza:
Keress valakit a neten (pl. itt), akivel ki tudsz menni
2020. jún. 17. 21:52
 2/8 anonim válasza:
Egyedül. Én is gyakran megyek egyedül erre-arra.
2020. jún. 17. 22:08
 3/8 anonim válasza:
Egyedül nem tudsz vagy nem mersz elmenni/kimenni ? Csak nincs agórafóbiád ?
2020. jún. 17. 22:28
 4/8 anonim válasza:
Én is így vagyok. Mindig mondom hogy nem érdekel, megyek egyedül, de még nem jutottam el addig..
2020. jún. 17. 22:29
 5/8 A kérdező kommentje:
#3 nem tudom elképzelni magam egyedül egy kocsmában....
2020. jún. 17. 22:29
 6/8 anonim válasza:
Menj menhelyre sétáltatni, jelentkezz kórházi gyerekosztályra segíteni, stb. Ismerkedni nem kocsmában kell, és ezek olyan helyek, amit az ember javarészt egyedül kezd el, mert nekik sincs semmi társuk - azaz nem lennél egyedül akkor sem, ha egyedül mész.
2020. jún. 18. 09:46
 7/8 anonim válasza:
nem nagy cucc egyedül kimenni akár kocsmázni, ha tudsz egy picit kapcsolatot teremteni... beülsz valahova egy sörre, vagy akármire és elkezdesz beszélgetni valakivel, aki szimpatikus. amikor szegedre költöztem, az egyetlen ismerősöm a bátyám volt, elkezdtem kocsmákba, bárokba járkálni, pár hét után már egész jó kis haveri társaságra tettem szert. ezt így lehet, az emberek nem fognak házhoz menni azzal, hogy ismerkedni szeretnének, menj már el velük bulizni :)
2020. jún. 19. 14:37
 8/8 anonim válasza:
Menj ki egyedül és ott ismerkedj meg emberekel
2020. júl. 2. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!