Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Csak szerintem felesleges itt...

Csak szerintem felesleges itt ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mióta lehet ismerkedni folyton a selejtet fogom ki...

2020. jún. 16. 18:39
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
Szerintem is esélytelen, teszem hozzá, hogy sajnos
2021. márc. 14. 18:30
 32/39 anonim válasza:
#2 milyen játék?
2021. márc. 21. 13:10
 33/39 anonim válasza:

Szerintem jobb mint akármelyik társkereső. Itt nem látni hogy ki kicsoda, egy jó nőt nem fog letámadni ezer férfi a privát üzeneteivel. Itt be kell vállalni azt, hogy bárki lehet a vonal végén, de jól is kijöhetsz belőle. Én is levelezgetek egy csajjal igaz az ország másik végében lakik, de attól még lehet vele ismerkedni. Szóval nem mindenki tűnik el nyomtalanul, vannak akik értelmesebbek én azokat keresem. Szóval ha vagytok értelmes nők aki k nem szálltok fel mint a köd ha rátok írnak , akkor várlak titeket :-)

37 /F

Ja és én Tiszántúli vagyok , de nem zavar az se ha Sopronban élsz :-)

2021. márc. 22. 23:29
 34/39 anonim válasza:
Ha csúnya férfi vagy, akkor bárhol is felesleges ismerkedni nem csak itt. Próbálkozok itt is, a legutóbbi lánnyal nagyon sok közös volt bennünk, már átmentünk messengerre levelezni. Mondtam neki, hogy nem vagyok túlzottan szép látvány, mondta hogy Ő se. Amikor először küldtem neki arcképet, akkor még aznap este beszélgettünk, másnaptól már nem írt vissza. Szóval mint bármi más az életben, ez is relatív.
2021. ápr. 23. 16:05
 35/39 anonim válasza:
Nekem is sikerült már hosszabb kapcsolatot kialakítani.
2021. ápr. 23. 18:41
 36/39 Darkness forever válasza:
Van nem selejt is 🤦‍♀️
2021. ápr. 24. 14:44
 37/39 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Csupa gonosz aljas ember van itt. Ki akarna járni mindenféle kicsinyes, kötözködő, csúfondáros, rosszindulatú orkokkal?
2021. máj. 13. 23:17
 38/39 anonim válasza:
Reménytelen,ugyanis az itteni csajoknak senkisem elég jóképü.
2021. jún. 9. 21:23
 39/39 anonim válasza:

Vannak itt jófejek is, csak ki kell fogni.

Beszélgettem hónapokon keresztül egy férfival, nagyon jól kijöttünk. Csak sajnos nem ugyanazzal a céllal voltunk a beszélgetésben, így nem ment már tovább...Ezt nagyon sajnálom.

Rajta kívül voltak még hasonló jó társaságnak mondhatóak.

Viszont igen érdekes figurákkal is össze lehet akadni, igen.

2021. dec. 3. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!