Miért van az, ha egy férfi kiír ide egy társkeresésre irányuló "kérdést", akkor az esetek túlnyomó többségében csak más férfiak próbálják lehúzni, kritizálni?
Figyelt kérdés
Miért nem képes megérteni, elfogadni az itteni közösség, hogy egy ilyen jellegű kérdés nem hozzájuk szól, hanem a potenciális partnerekhez?2020. jún. 16. 14:25
1/5 anonim válasza:
Mert a jelen lévők többsége férfi.
2020. jún. 16. 15:31
2/5 A kérdező kommentje:
Én is férfi vagyok, de mivel heteroszexuális vagyok, ezért ha egy férfi "kérdését" látom, az oltogatás helyett inkább továbblapozok. Mások miért nem képesek erre?
2020. jún. 16. 15:35
3/5 anonim válasza:
Én nőként próbáltam volna itt ismerkedni egy debreceni 28 éves sráccal, aki nyíltan feltette a kérdést, hogy debreceni lányokkkal ismerkedne. Igaz, nem vagyok debreceni, de ott dolgozom, ez nem felelt meg neki, majd elhajtott.:D Viccesek vagytok ti is.
2020. jún. 16. 16:26
4/5 anonim válasza:
A regényedre akkor sem fog senki felizgulni Besorolhatatlan úr!
2020. jún. 16. 17:17
5/5 anonim válasza:
#3-as: kisfiú volt ő még lelkileg, a kényelmes kellett neki, nem a valódi. Nem mind vagyunk ám ilyenek :)
2020. jún. 19. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!