Vannak itt sorstársak? Hízás terén
Figyelt kérdés
A karantén kezdetekor 92kgra Híztam kb 10 est szedtem fel.Azóta az étvágyam nagyon megnőtt és sokat eszem Nembirom abbahagyni, már 108kg vagyok.2020. jún. 16. 13:04
11/12 anonim válasza:
Szia!
Ennek biztosan valamilyen pszichológiai háttere van. (szeretethiány, trauma stb.) Úgyhogy vedd komolyan és foglalkozz vele! Keress fel egy pszichológust, akivel át tudod beszélni, hogy milyen érzések kavarognak benned.
A másik opció meg az lehet, hogy nagyon kitágult a gyomrod. Ki kéne bírni kb. 2 hetet, hogy kicsit kevesebbet eszel, kcal deficitben maradsz. Utána összeszűkülne a gyomrod, és nem kívánnál akkora mennyiségeket.
Szerintem mindkét opció fennállhat akár egyszerre is. A karantén nagyon sok embert magába forgatott.
Tudd, hogy nem vagy egyedül és nem vagy gáz, ugyanolyan értékkel bírsz, mint előtte!
Ha esetleg lenne kedved beszélgetni, írj nyugodtan:)) Sok sikert és kitartást neked
2022. ápr. 15. 22:39
12/12 anonim válasza:
karanten alatt plusz 10 legalabb, de inkabb nem mericskelem mar magam
2022. ápr. 19. 23:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!