Miért nem alszol most?
Figyelt kérdés
Min kattogsz?
Jöhet a korod és a nemed is, as you know.
2020. jún. 10. 02:11
1/11 anonim válasza:
Mert most kaptam üzenetet, hogy megszületett a barátnőm kisfia, és annyira boldog vagyoook, teljesen fel vagyok pörögve 🥰🥰🥰
2020. jún. 10. 02:20
2/11 anonim válasza:
Fear the walking deadot nézek, még egy rész van hátra a 4.évadból. Utána alszom szerintem. :) Igazából most van rá időm, szóval kihasználom.
2020. jún. 10. 02:34
3/11 anonim válasza:
Alvászavarom van. Évek óta küzdök vele.
Akaraterővel kéne koncentrálnom rá, hogy ha máskor nem is, legalább hajnal háromkor lefeküdjek, és folyamatosan visszább toljam az időpontot. De mindig akkortájt kezd el túlságosan kattogni az agyam. Nyomasztani azok a gondolatok, problémák, amik miatt kialakult, meg amik még hétköznaponként hozzáadódnak, és végül átbillenek. Nem csinálok semmi értelmeset... Csak fent vagyok.
2020. jún. 10. 04:32
4/11 anonim válasza:
3 próbálj meg este 11 felé lefeküdni, akkor talán sikerül átaludni az éjszakát
2020. jún. 10. 05:16
5/11 anonim válasza:
Reggel nyolcig szoktam fent lenni. Ekkora váltással nem tudom visszanyomni. Csak szakaszosan. Háromkor, aztán egykor, utána éjfél előtt.
2020. jún. 10. 05:38
6/11 anonim válasza:
Próbálj meg valami Valeriana Night -ot bedobni este igy nem fogsz kattogni,és mindenképp későn feküdj le
2020. jún. 10. 05:43
7/11 anonim válasza:
meg egyél valamit lefekvés előtt mert üres gyomorral nem lehet aludni de ne zabáld tele magad csak egyél normálban
2020. jún. 10. 06:01
8/11 anonim válasza:
Mert csörgött az óra. Vasalok, megyek koszorúért, aztán temetünk, sajnos :(
2020. jún. 10. 06:55
9/11 anonim válasza:
Az első válasz születés, az utolsó már temetés...
Én azért nem alszom, mert még csak vacsoraidő van.
2020. jún. 10. 19:35
10/11 anonim válasza:
Épp azon agyalok, hogy, akivel 3 napig egyfolytában beszélgettünk, miért kamuzott, és tűnt el szó nélkül.
2020. jún. 11. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!