Lányok! Zavar titeket egy pasin a szőkés vörös haj?
Figyelt kérdés
Kizáró ok lenne ez nalatok ismerkedesnel?2020. jún. 5. 19:08
11/15 anonim válasza:
A haj nem,csak ne legyen nagyon szeplős.
2020. jún. 5. 21:43
12/15 anonim válasza:
Biztos, hogy nem kizáró ok (nem vagyok ennyire felszínes), de általában jobban tetszik a sötét haj.
2020. jún. 5. 21:50
13/15 anonim válasza:
Párom hajszine is ilyen és imádom
2020. jún. 5. 21:52
14/15 anonim válasza:
Ezt sajnos így nem tudom. Nem kizáró ok de direktbe randira nem mennék el vele. Viszont a vöröses szőke haj ritka légy büszke, hogy ilyen van neked.
Mióta az eszemet tudom a sötétbarna hajú és sötétbarna szeműek tetszenek nekem. Volt egy kivétel neki szökésbarna haja volt és kék szeme vele más a helyzet valahogy nagyon lelkileg éreztem őt, hogy jó lenne vele lenni. 99% ban a sötétebb haj és szemszin vonz engem.
2020. jún. 5. 22:00
15/15 anonim válasza:
Nagyon
2020. okt. 17. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!