Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit csináltok, ha nagyon...

Mit csináltok, ha nagyon unatkoztok?

Figyelt kérdés

Oké, találkozok heti 1-2szer a barátaimmal

Oké, eljárok edzeni heti 3-4szer

És dolgozni fogok heti 3x6 órát

Barátnőm nincsen, azzal nem tudok találkozni

De még így is nagyon sok szabadidőm marad és nagyon sok olyan nap, hogy végig nem csinálok semmit. Ti mivel töltitek ki ezt az időt?

2020. jún. 2. 14:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
Dolgozz 5x8at és rögtön nem fogsz unatkozni :)
2020. jún. 2. 14:53
 2/11 anonim válasza:
Troll kérdéseket írok ki.
2020. jún. 2. 14:56
 3/11 anonim válasza:

Én őszintén? Zene, beszélgetés, játék

Általában ezek.. ma mentem boltba :o xd

2020. jún. 2. 15:36
 4/11 anonim válasza:
Olvass. Keress vmi kreatív hobbit (fotózástól a kézműveskedésen át bármi alkotó tevékenység jó). Tanulj nyelvet vagy iratkozz be valami tanfolyamra. Tervezd/szervezd meg a jövő évi nyaralásodat. Menj el a közeli állatotthonba önkénteskedni.
2020. jún. 2. 15:38
 5/11 anonim válasza:
Unatkozok, akkor unatkozok. Bármi mást csinálok, akkor már nem unatkozok.
2020. jún. 2. 15:39
 6/11 anonim válasza:

3.mas vagyok, 4es hatására jutott eszembe:

Új nyelvet tanulok :D

2020. jún. 2. 15:41
 7/11 anonim válasza:
Dolgozz többet, hidd el az unalmat felváltja majd a fáradtság :D
2020. jún. 2. 19:47
 8/11 anonim válasza:
Meditálok. Azonnal eltünteti az unalmat a világegyetemmel való akármekkora egyesülés.
2020. jún. 2. 19:48
 9/11 anonim válasza:
Nyelvet tanulok. Mindenfélét olvasok (részben szépirodalmat, részben a szakmámhoz hasznos dolgokat, részben érdeklődésből, mondjuk kvantummechanikát). Főzök, takarítok. Kertészkedem. Megcsodálom a virágaimat. Hobbiprojektként számítógépes programokat fejlesztek. Egy perc alatt ennyi jutott eszembe :-)
2020. jún. 2. 21:01
 10/11 anonim válasza:

Én is nyelvet tanulok.Festek,rajzolok.Szeretek növényekről olvasni.Én nem szoktam unatkozni.Én akár azzal is el lennék,hogy a falt bámulom,van mikor semmire nem gondolok,van hogy Mindenre.Főzni is szoktam,valamiért nagyon lassan főzzök.Így egy sima rántotta készítés is vagy fél óra :"D

Én azt szoktam mondani,hogy csak unalmas ember unatkozik.

2020. jún. 3. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!