Olvass. Keress vmi kreatív hobbit (fotózástól a kézműveskedésen át bármi alkotó tevékenység jó). Tanulj nyelvet vagy iratkozz be valami tanfolyamra. Tervezd/szervezd meg a jövő évi nyaralásodat. Menj el a közeli állatotthonba önkénteskedni.
2020. jún. 2. 15:38
5/11 anonim válasza:
Unatkozok, akkor unatkozok. Bármi mást csinálok, akkor már nem unatkozok.
2020. jún. 2. 15:39
6/11 anonim válasza:
3.mas vagyok, 4es hatására jutott eszembe:
Új nyelvet tanulok :D
2020. jún. 2. 15:41
7/11 anonim válasza:
Dolgozz többet, hidd el az unalmat felváltja majd a fáradtság :D
2020. jún. 2. 19:47
8/11 anonim válasza:
Meditálok. Azonnal eltünteti az unalmat a világegyetemmel való akármekkora egyesülés.
2020. jún. 2. 19:48
9/11 anonim válasza:
Nyelvet tanulok. Mindenfélét olvasok (részben szépirodalmat, részben a szakmámhoz hasznos dolgokat, részben érdeklődésből, mondjuk kvantummechanikát). Főzök, takarítok. Kertészkedem. Megcsodálom a virágaimat. Hobbiprojektként számítógépes programokat fejlesztek. Egy perc alatt ennyi jutott eszembe :-)
2020. jún. 2. 21:01
10/11 anonim válasza:
Én is nyelvet tanulok.Festek,rajzolok.Szeretek növényekről olvasni.Én nem szoktam unatkozni.Én akár azzal is el lennék,hogy a falt bámulom,van mikor semmire nem gondolok,van hogy Mindenre.Főzni is szoktam,valamiért nagyon lassan főzzök.Így egy sima rántotta készítés is vagy fél óra :"D
Én azt szoktam mondani,hogy csak unalmas ember unatkozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!