Miért van az,hogy itt és más kérdéskategóriában sokan valótlan adatokat közölnek,illetve másnak adják ki magukat,mint akik valójában?
Nem tudom mi ezzel a céljuk,de egy biztos,hogy ha ez így folytatódik,nem fogunk hinni egymásnak és még azt is megkérdőjelezzük ami igaz.
Csak egy példa:egy-két levélváltás után eltünnek a válaszolók vagy a kérdezők,amit nem tudunk mire vélni. Csodálkozunk,hogy nem írtunk-e olyasmit amivel esetleg megbántottuk vagy kritizáltuk őt. És rájövünk,hogy nem csak kamuzik a másik fél,vagy megretten a találkozótól és többé nem reagál.Leginkább ezeket tapasztaltam,de sorolhatnám a többit is.
Már az emailre való áttérést is sokan sértőnek tartják.Nemhogy telefonszámcsere, vagy találkozás élőben...na ez szinte lehetetlen.
De ha igazat írsz,akkor is eltűnnek,mert nem szeretik sokan az igazságot,inkább a kegyes, megszépítő hazugságokat.
Pedig vannak itt is értelmes emberek,de nem csoda, ha belefásulnak a sok linkeskedésbe.
Milyen találkozótól retten meg??
Ez nem társkereső oldal.
Kiragadott példa egy
hozzászólásból amit valaki írt;
#14:Természetesen óvatos vagyok a netes ismerkedéssel. Mondjuk eddig még csak levelezőtársaim voltak, semmi komoly, de nekik is csak 1-2 hónap beszélgetés után árultam el például a teljes nevemet és vettük fel egymást Facebookon, nem 2 nap után. Nem is könnyű elnyerni a bizalmamat.
Hát sajnos itt tartunk,pedig lehetne másképpen.Nem valótlan adatokat megadni magunkról,nem becsmérlő,gúnyos megjegyzésekkel illetni mások hozzászólását,vagy kiírt kérdését.
Sajnos sok ilyesmivel találkoztam én is. Köze van ahhoz hogy nem igazán komolyan vehető a GYK felhasználóbázisának nagyja.
163/nazgûl
Hát, van akinek mindegy, hogy gizike, vagy gőzeke. 😁
Gondolom az egyik kamus lehet az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!