Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
3217. Én a legeleje óta itt voltam.
Büdi Lilis időszakot kihagytam, akkor nem is láttam ételmét írni...
De anno is tök jókat lehetett itt beszélgetni.🙂
-Pap
Hagyjuk is a büdi lili korszakot. Az szörnyű volt.
Most jó hogy újra éla banda.
Épp olvasok.
Nahát! Azt hittem, csak nekem nem jött be a Büdi Lilis bohóckodás. Azt én is kihagytam. No, de mi lehet a Kérdezővel?
Újonc
Itt a régi arcokkal volt régen egy csevegő kérdés, de ez egyáltalán nem aktív, visszaolvasni viszont jó.
Ide már csomóan át se mentek, mint pl cicás néni
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__10683..
Szerintem az az új Honfoglaló nagyon gagyi. Frissítésről frissítésre romlott. Én szerettem régen, hogy kevés segítség volt, de több térképen lehetett játszani. Aztán a Magyarország maradt, meg egy kis birtok, stb. Az még jó volt, de ez az új, ez gyatra. Kiábrándító. Sajnos. :(
- 634-es Ügynök
Bámulatos, hogy Büdi Lili meghívást kapott a Kócostól által belinkelt csoportba....Én a Büdi Lilis bohóckodásból kimaradtam, mert beözönlött egy csomó új ember, de néha mikor benéztem, gáznak láttam a szitut. Meg asszem ott agresszívoskodás is ment, Boszival csúnyán összeszólalkozott valaki...
- 634-es Ügynök
Pap, meggondoltam magam, inkább jövőre tartsuk a társasjátékestet, mikor lesz bor meg pálinka. :D :D
Én karfiolpörköltet ebédeltem és müzlit. :D
Asszem minden kérdésre válaszoltam, amik elhangzottak, míg nem néztem a fórumot.
:D
- 634-es Ügynök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!