Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nincs kedve valakinek vitatkoz...

Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?

Figyelt kérdés
Eléggé unatkozok és ehhez támadt kedvem.
2020. máj. 25. 21:02
 2801/3364 anonim válasza:
Ja lehet
2021. máj. 26. 14:46
 2802/3364 anonim válasza:

Én most kelltem.

Majd reggel fekszek.

2021. máj. 26. 18:21
 2803/3364 anonim válasza:
Ti be vagytok oltva?
2021. máj. 26. 21:01
 2804/3364 anonim válasza:
Na végre már egy kérdés, amin lehet vitatkozni😂Én nem.
2021. máj. 26. 21:14
 2805/3364 anonim válasza:

Igen, pont ezért kérdeztem :D

Én igen. És mi az oka annak, hogy te nem?

2021. máj. 26. 23:59
 2806/3364 anonim válasza:

Jelentem, nem vagyok laposföld hívő!😂 Egyszerűen nem hallottam még meggyőző érvet, miért kéne önkéntesen kísérletbe bocsátani magam. Az oltass, oltass, oltass, mert csak, az nem az. A vírusnak van egy bizonyos halálozási rátája, amibe én is beleeshetek ez tény. Az oltásnak viszont jóval több, pontosan 50% az esélye, hogy olyan káros következménye lesz, ami nekem a halálnál is rosszabb. Vagy igen, vagy nem🤷 Jelenleg SENKI nem tudja. Szóval főként ezt a 2 statisztikai elemet használtam a döntésnél. Tudom, társadalmi érdek, nyájimmunitás, stb. Hát, nem. Én vállalom, hogy nem vagyok Teréz anya. Amennyiben úgy tehetek másokért, hogy abból nekem nem származik károm, nagyon szívesen, de egyelőre ezt senki nem garantálta.

Azonkívül autoimmun betegségem van, amire először az volt az ajánlás, hogy ne, a legújabb infóm pedig, hogy de, legfeljebb nem lesz annyira hatásos. Hát, köszi. Akkor a hülyének is megéri kockáztatni.

Meg ugye itt, a gyiken senki nem hisz el semmi saját tapasztalatot, de én azért hiszek a saját ismerőseimnek. Az én környezetemben sok ember átesett a covidon, sokan oltottak. Egyik oldalon se halt meg senki, ilyen rémtörténetem nincs. Olyan viszont több is, hogy húznak rá mindent a covidra és, hogy tusolják el az oltás után jelentkező egészségügyi problémákat.

2021. máj. 27. 00:29
 2807/3364 anonim válasza:
Jaj, lemaradt, te milyen oltást kaptál, ha nem titok?
2021. máj. 27. 00:29
 2808/3364 anonim válasza:

Én sem kaptam oltást. Hasonlóan a #2806-os válaszolóhoz én sem szeretnék gyógyszerkísérletben részt venni. Ráadásul már kétszer is átestem a covidon és semmi bajom nem volt. (Feltehetően én nem vagyok érzékeny arra a típusú tüskefehérjére, ami a vírusra jellemző.)

Egyébként állami szférában dolgozom, ahol kimondatlanul kötelező lett volna elmenni oltakozni - de mivel már 2020 márciusában tudtam, hogy ezt kényszeríteni fogják, ezért kib*sztam a rendszerrel. :D Amint átestem a covidon, kihasználtam néhány kapcsolatomat és csináltattam ingyen egy vérvizsgálati tesztet, ami kimutatta a szervezetemben lévő ellenanyagot. Nemrégiben a munkahelyem kiadott egy közleményt, hogy aki nem kapott oltást, vagy nem esett át a betegségen 1 éven belül (ez egy teljesen logikus szám, minden kutatással összhangban van - ja nem), az csak akkor mehet be dolgozni (!), ha egy 24 óránál nem régebbi PCR tesztet tud felmutatni.

Magyarul dugassam meg magam minden nap, ha fizetést akarok. Szerencsére én be tudom bizonyítani, hogy idén áprilisban estem át a fertőzésen, így ez a szabály rám nem vonatkozik...

2021. máj. 27. 06:52
 2809/3364 anonim válasza:

#2805 vagyok.

Pfizert kaptam. Most kaptam egy hete, úgy voltam vele, azért ennyi tapasztalat után ki lehet mondani, hogy túl vagyunk a kísérleti fázison. A másik tényező, hogy ismerve az mRNS vakcina működési elvét, nem tartom valószínűnek, hogy bármilyen hosszútávú mellékhatása lenne.

Szeretném minél előbb visszakapni a régi életemet, amihez jelenleg az oltás az egyetlen eszköz. Valószínűleg már enyhe tünetekkel én is átestem a covidon, nem igazán féltem sosem attól, hogy megint elkapom. Sokkal inkább a normálisabb élet lehetősége miatt oltattam be magam.

2021. máj. 27. 15:21
 2810/3364 anonim válasza:
Mizu?
2021. máj. 27. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!