Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Büdi Lili legalább normális
Cicás néni
Büdi Lili legalább normális
Cicás néni
---
Pont ez a problémám. A másik kérdés alatt bővebben kifejtettem erről a jelenségről a véleményemet és Téged is megcímeztelek benne, hogy lásd, hogy pontosan miért ellenszenves nekem Lili.
Röviden összefoglalva Lilinek van sütnivalója, lehetne vele értelmesen beszélni, így fájdalmas követni a műsort, amit a gusztustalan témájú kommentjeivel és a 6000 egymától független hozzászólás zuhatagjaival gyárt, meg ezzel a gyerekes modorával, amivel próbálja magát butának eladni.
Csak a te kedvedért visszakerestem, hogy idemásolhassam.
10236/10252 A te válaszod:
70%
Bevallom őszintén jó érzéssel tölt el a tudat, hogy a platformot egy kissé megformázhattam a fő fegyveremmel, amit írásnak hívok. Az oldal görbe lett és talán kissé karcos, mert óvatlan voltam, elragadott a hév (ezért mindenkitől kérek elnézés!) de, ami a legfontosabb, tükröződik és barátunk vagy ellenségünk (ki hogy gondol rá) Lili megláthatja magát benne és megértheti, hogy tulajdonképpen miért kéne egy 180 fokos fordulatot vennie azon a lejtőn, amin itt ez alatt a kérdés alatt elindította magát.
Más kérdéseknél okosakat ír, a megfogalmazás és minden szofisztikált, aztán itt van ez, ahogy hugyszarfosozás van, ha meg nem, akkor meg feltűnési viszketegségből itt hagy 2000 kommentet egymás után, majd, amikor megírják mások, hogy nem ezért alapították a kérdést, hanem, azért, hogy egy baráti dumaparti keretein belül fokozatosan döntsenek rekordot vagy érjék el a céljukat (tulajdonképpen, ha megdőlt a rekord, most mi a cél? nem bántásból kérdezem csak ez nem világos, hogy akkor most ez már csak egy baráti beszélgetés, ugye?), akkor ahelyett, hogy bocsánatot kérne, sértetten elvonul.
Lehet a legutolsó kommentje pont az érettségéről tanúskodik, hogy észrevette, hogy ideje leállnia a dedós játékával, ebben reménykedek.
Nem tudom, olvassa e, de, ha igen és tényleg megsértődött és nem csak egyszerűen észrevette, hogy ideje leállnia, akkor jó lenne, ha látná, hogy több kommentelő is írja, hogy nem kedveli őt és, ha tényleg ad mások véleményére vagy tényleg szeretné, hogy szeressék, akkor vagy békén hagyja ezt a topikot, vagyis legalább ezt a kérdést vagy ír egy bocsánatkérő üzenetet ide hozzászólásnak vagy mindenkinek személyesen és utána tovább cseveg veletek, de nem egoista módon, hanem elolvassa, hogy ki mit ír és arra reagál követhető mennyiségben és meghagyja másoknak is a lehetőséget, hogy rekordot döntsenek. Ha meg csak hajnalban vagy éjszaka ér rá, akkor pedig nemes egyszerűséggel ezekben az időkben 1-2 max 3 kommentben reagál azokra a hozzászólásokra, amik a távollétében érkeztek.
Ez a véleményem, lehet érte utálni, szeretni, nem zavar. Az viszont igenis irritál, hogy, ha egy okos ember butáskodik. Ezzel meg is válaszoltam Cicás néni kérdését.
ma 21:30
Egyszer Arisztotelész azt mondta:
"Az alacsony szintű emberek más emberekről beszélnek,
a közepes szintűek eseményekről,
a magas szintűek pedig ötletekről."
/Ca$hflow/
Isten megbocsát, de én nem!
azé vitatkozok, mert a kérdező ezt kérdezte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!