Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Én eddig is zabáltam meg ezután is zabálok, nem érdekel, hogy nem férek bele a bikinimbe. Mondjuk nincs is bikinim. Bár lehet elférne már egy C kosár.
Szerintem majd jobb idő lesz, úgy vettem észre, hogy elcsúsztak az évszakok. Júliusban elkezd melegedni, aztán még szeptemberben is lerohad rólunk a naptej.
-634-es ügynök
Legyen igazad! Évente 9 hónapig várom a nyarat, aztán meg elmarad😭
Újonc
Én mindenképp bele kell hogy férjek,mert kettőt is vettem és nem dobjuk ki a pénzt csak úgy. Szóval ha kell bikiniben állok ki anyám elé,mikor a kertet locsolja hogy kihasználjam.
~Boszi
Ne add fel Boszi, bikiniben korcsolyázni is lehet😁
Újonc
Köszi,Újonc. Az lesz az új hobbim. 😂
~Boszi
Melyik 9 hónapig várod a nyarat? :D
Amúgy meg olyanok vagytok. Minden évszaknak megvan a maga szépsége. Nem mindegy, hogy nagykabátban vagy bikiniben hányjuk végig a rakpartot részegen?
- Ügnöyk
Abban a kilencben, amikor épp más évszak van! Meg a tavaszt kibírják valahogy,azt még elvitte a 👑...
Hááát,én úszni jobban szeretek, mint hányni, de kinek mi.😁
Még lehet a hányásban is úszni.
Amúgy én régen tök jól úsztam és mostanra már elfelejtettem. Szerintetek el lehet felejteni az úszást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!