Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Házmester, te vagy mindnyájunk bölcs atyja, vezetője, aki, mint gyermekein néz végig szeretetteljes szemmel.
Ám legyen. Alapinfók.
Bölcsész. Harcművész. Alkoholista.
Bodzát későn szedő
Tetőre föl nem menő
Avatott versművész
Égek mint egy tűzvész
Általában elkések
Nem lennék jó vendégnek
Bárkivel megiszok bármit bárhol
Amíg munkámban nem gátol
Szeretlek titeket
Bár nem tudom a nevetek
Jó ez a gyakori
Még akkor is ha nincs rím a végén.
- Ügynök
Halali vagy 634-es.🙂
-HM
Süt ránk a napsugár,
Tengerszínű kék az ég,🙋♂️
Ááááááááááááá csak a jó közönség teszi ne hozz zavarba kérlek mert elpirulok s akkor mi lesz.
- 634-es ügynök
Nem vagyok komplett :D
-Kanál
Azt várom én is
-HM
Na írom a metrós sztorit.:
Ez még tavaly szeptemberben volt (vagyis a felújítás után!) 23.-án 15:30-kor épp indult a Forgách utcai megállóból a Gyöngyösi utca felé már nagyban az alagútban volt, majdnem elérte az utazó sebességet a 672-es kocsit tartalmazó szerelvény, (az elején voltam a 672-ben) amikor velem szembe lévő ablakon keresztül láttam (de valószínűleg mögöttem is) hogy (talán pillanatnyi zárlat miatt) egy hatalmas az egész ablakig (a tetejéig!!!) felérő 2mp-ig tartó elektromos ívet húzott a szo... izé Orosz csoda (csoda hogy gurul) de akkorát hogy (+még egy tűzgolyót is) azthittem hogy ott vakulok meg, és miután kialudt (meg észrevette a vezető) azután vészfék valamit rádiózott több percnyi várakozás az alagútban, majd rohadt óvatos gyorsítás majd épségben megérkeztünk a Gyöngyösi utcához ott az utasok 80%-a leszállt de én fentmaradtam majd azzal a néhány maradék utassal kióvatoskodta a szerelvényt a vezető az újpesti végállomásig.
Azóta kerülöm a 3-as metrót.
Ilyesmi volt, csak még nagyobb.:
Ja és utána pár héttel kint volt a BKK oldalán hogy "garanciális javítást végeznek a hétvégén a felújított szakaszon".
Én meg.... Aha na persze...
"Hangot leírva" valami ilyesmi volt:
vvooommmmmmmmmmBEEEEEE!!!!!vuuusssssssshhhh!!
Az első harmad a gyorsítás, a második az ívhúzás, a harmadik a vészfékezés.
Másnak nincs bármilyen sztorija?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!