Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Arra van egy jó receptem, megboldogult Georg néném írta még le a lányom keresztelőjére - Isten nyugtassa Georg nénémet félig afrikai, félig grúz, tenyeres talpas menyecske, Izraelbe ment férjhez egy egyiptomi politikai menekülthöz - de nem mondom el.
Egyrészről, mert családi titok és a hét ananászfa a címereslevelünkön nem hiába van belevésve - Isten nyugtassa Georg nénémet az ananász volt a mindene, amikor Szibériába vitték málenkij robotra, ott is folyton a csemetéit gondozta - másrészt, mert gonosz vagyok és nem akarom, hogy más is megtudja ezt a fantasztikus afrikai eredetű receptet. (Isten nyugtassa Georg nénémet sokat járt Afrikába egy nagyon nagy néger emberhez. Mindig azt mondta, hogy csak vizsgálatra megy, mert bízik az afrikai gyógyításban, ilyen spirituális ember volt az én Georg néném, legyen könnyű neki a föld)
Na, mi történt? Feladtátok a rekord döntögetést! Pedig én drukkolok!🤞
Régi olvasóból lett új író vagyok
Adj magadnak nevet csapattag! Amúgy nem adtuk fel és igaza van fel kéne hypeolódjunk mert valakik elég jól felhypeolódtak úgyhogy jobb lesz ha gyorsabbítunk a tempón
-A Kanál
Itt én is.
Csak 7:30 és 19:30 között tetőn voltam.
-Házmester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!