Barátkozás során mennyire fontos az életkor?50-es pasi mennyire gáz?
Valamennyire fontos de változó.
Attól függ hogy gáz e az 50es hogy milyen korúakkal akar ismerkedni. Ha tizenévesekkel akkor gáz.
Barátkozásnál OK lehet.
Nő vagyok, van olyan, nálam 20 évvel idősebb barátnőm, akivel tényleg közös programok, heti szinten találkozások, kávézás van, ünnepekkor pl átjön vagy segítünk egymásnak apróságokban, kedveskedünk sütikkel stb.
De ez valóban barátság.
Azért az átlag az a hasonló korosztály vagy élethelyzet szokott lenni.
Másik közeli, kedves barátnőm meg 10 évvel fiatalabb nálam, mi úgy ismerkedtünk meg, hogy a gyerekeink egy helyen sportolnak.
…miért pont 35 körüliekkel? Ha esetleg 35 körüli nőkkel akarnál egyébként valójában szexért vagy kapcsolatért ismerkedni, csak ilyen “trükkösen” indítsz, hogy barátkozzunk!- na az gáz, de értelmes nő ezen azért átlát.
Az 50-es az lehet 58 éves is és 20+ év egy ellenkező neművel élet közepén új barátságként, hát nem tudom… közös élmények, hasonló életszakasz vagy értékrend kell egy barátság kialakításához, fenntartásához, viszonylag kicsi a metszet.
Attól is függ, az 50-es melyik végén vagy :) Egyéntől függ amúgy szerintem, én is nagyon jól kijöttem egy nálam 15 évvel idősebb férfivel. Néha előjönnek generációs különbségek, más életszakaszban az ember másként lát dolgokat, de amúgy szerintem simán lehet barátság ekkora korkülönbséggel is.
40/f
Nyilván van olyan 35 körüli lány akinek jó leszel.
Szerintem ne add fel! És fogsz találni.
3-as: "Miért nem a saját korosztályoddal? Úgy több lehet a közös."
A saját korosztályommal semmi közös téma sincs (60+ vagyok), csak betegek, fájnak, szidják a fiatalokat, maradiak, akikkel megtalálom a közös témákat, azok a 30-35 (esetleg 40) körüliek.
A barátságnál az életkor a legkevésbé fontos, a közös témák, közös érdeklödés a lényeges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!