Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkozás során mennyire...

Barátkozás során mennyire fontos az életkor?50-es pasi mennyire gáz?

Figyelt kérdés

tegnap 12:51
 1/10 anonim válasza:

Valamennyire fontos de változó.

Attól függ hogy gáz e az 50es hogy milyen korúakkal akar ismerkedni. Ha tizenévesekkel akkor gáz.

tegnap 12:59
 2/10 A kérdező kommentje:
35-körüliekkel
tegnap 13:07
 3/10 anonim válasza:
Miért nem a saját korosztályoddal? Úgy több lehet a közös. Ha csak tényleg barátkozás, akkor nem gáz. De ha több, ahhoz gáz.
tegnap 13:22
 4/10 anonim válasza:
Ha a 35 körülieket nem zavarja a korod, akkor rendben van. Akkor azt jelenti, van közös téma, érdeklődési kör.
tegnap 14:23
 5/10 anonim válasza:

Barátkozásnál OK lehet.

Nő vagyok, van olyan, nálam 20 évvel idősebb barátnőm, akivel tényleg közös programok, heti szinten találkozások, kávézás van, ünnepekkor pl átjön vagy segítünk egymásnak apróságokban, kedveskedünk sütikkel stb.

De ez valóban barátság.

Azért az átlag az a hasonló korosztály vagy élethelyzet szokott lenni.

Másik közeli, kedves barátnőm meg 10 évvel fiatalabb nálam, mi úgy ismerkedtünk meg, hogy a gyerekeink egy helyen sportolnak.

…miért pont 35 körüliekkel? Ha esetleg 35 körüli nőkkel akarnál egyébként valójában szexért vagy kapcsolatért ismerkedni, csak ilyen “trükkösen” indítsz, hogy barátkozzunk!- na az gáz, de értelmes nő ezen azért átlát.

Az 50-es az lehet 58 éves is és 20+ év egy ellenkező neművel élet közepén új barátságként, hát nem tudom… közös élmények, hasonló életszakasz vagy értékrend kell egy barátság kialakításához, fenntartásához, viszonylag kicsi a metszet.

tegnap 15:47
 6/10 anonim válasza:

Attól is függ, az 50-es melyik végén vagy :) Egyéntől függ amúgy szerintem, én is nagyon jól kijöttem egy nálam 15 évvel idősebb férfivel. Néha előjönnek generációs különbségek, más életszakaszban az ember másként lát dolgokat, de amúgy szerintem simán lehet barátság ekkora korkülönbséggel is.

40/f

tegnap 16:32
 7/10 anonim válasza:
Én 37 vagyok, de külsőre és gondolkodásban is fiatalabb, szóval nekem az 50-es már más világ.
tegnap 16:36
 8/10 anonim válasza:

Nyilván van olyan 35 körüli lány akinek jó leszel.

Szerintem ne add fel! És fogsz találni.

tegnap 17:27
 9/10 anonim válasza:

3-as: "Miért nem a saját korosztályoddal? Úgy több lehet a közös."

A saját korosztályommal semmi közös téma sincs (60+ vagyok), csak betegek, fájnak, szidják a fiatalokat, maradiak, akikkel megtalálom a közös témákat, azok a 30-35 (esetleg 40) körüliek.

A barátságnál az életkor a legkevésbé fontos, a közös témák, közös érdeklödés a lényeges.

tegnap 18:01
 10/10 anonim válasza:
Nekem volt olyan haverom, akinek középiskolában egy nála több, mint negyven évvel öregebb figura volt a legjobb barátja. :D Szóval, ha tényleg csak barátkozni akarsz valakivel, és a barátkozás nem a beetetési fázis ahhoz, hogy rámozdulj a másikra, akkor minden előfordulhat.
tegnap 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!