Van kedve valakinek barátkozni velem egyben utazási céllal is?
Eljött az a pillanat az életemben, hogy szeretnék utazni, de nincs kivel és egyedül nem feltétlen szeretnék. Jó lenne egy barát, akiben meg lehet bízni, tudunk számítani egymásra ebben. 28 éves férfi vagyok és Dubai, valamint Thaiföld például nagy vágyam. De először talán kisebben kéne kezdeni, pl európai országok, Csehország, Svájc stb.
Hátha van valaki hasonló helyzetben, hogy menne ilyen országokba, de nincs kivel.
Magamról néhány szó: kedvelem a scifiket, elektromos gitáron tanulok 2 és fél éve, szeretem a kutyákat, az élményfürdőket, vízpartokat, természetet.
Nem komoly felnőtt vagyok, aki családot szeretne, inkább élvezni szeretem az életem. Inkább több párkapcsolatban hiszek, mint egy hosszútávúban.
Nyilván nem azonnal utaznánk, először jól meg kéne egymást ismernünk és bízni egymásban. Nyugodtan írj privátban, ha van kedved barátkozni és érdekelnének ilyen külföldi utazások.:)
Idegen nyelvet beszélsz? Családot hogyan szeretnél, ha nem hiszel a hosszútávú elköteleződésben?
Otthagynál szívtelenül egy édesanyát egy vagy több gyermekkel?
Ui: a legnagyobb jóindulattal írom, hogy nem fog elönteni a privátözön.
"Nem komoly felnőtt vagyok" ellentmondás "aki családot szeretne".
Következő ellentmondás: "mégsem szeretnél családot."
Te tudod, hogy mit vársz az élettől?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!