Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan, aki beszélgetne...

Van itt olyan, aki beszélgetne, ismerkedne egy 40-es nővel?

Figyelt kérdés

Szépen kérem csak olyanok írjanak akik nem csak unalomból írnának 😊 Itt arra gondolok, hogy így nagyon hamar átcsap felszínessé a beszélgetés . Napi “hogy vagy?” “hogy telt a napod”?”, “mit ebédeltél?😀” stb. kérdések minden nap…

Ennél tartalmasabb beszélgetést szeretnék.

Köszönöm!

jan. 24. 13:55
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Oké, akkor javasolj témákat, vagy mondd el, hogy milyen hobbijaid vannak, milyen dolgok érdekelnek, mi számít neked tartalmasabb beszélgetésnek. Te akarsz ismerkedni, tehát először neked illene bemutatkoznod, nem pedig azt elvárni, hogy egy férfi ismeretlenül az atomfizikáról vagy a szociálpolitikáról kezdjen írogatni neked. De már semmin sem lepődöm meg, a mai nőknek csak elvárásaik vannak, és marha különlegesnek képzelik magukat, miközben csak tucatemberek.
jan. 25. 13:11
 22/29 anonim válasza:
Na és te mit teszel azért, hogy ne váljon unalmassá egy beszélgetés?
jan. 25. 13:16
 23/29 anonim válasza:
Nekem van kedvem beszélgetni.
jan. 25. 15:07
 24/29 anonim válasza:
Akkor irj rá privatban, és varj, hátha méltóztat visszaírni
jan. 25. 15:14
 25/29 anonim válasza:
Egy szóval nem írta a kérdező, hogy szórakoztassátok, csak azt, hogy olyanok írjanak, akiknek van 1-2 nap után is mondanivalójuk.
jan. 25. 19:11
 26/29 anonim válasza:

Én igen, írj te.

20as

F.

jan. 25. 19:16
 27/29 anonim válasza:

Igen, jól mondja a #21-es és a #22-es.

Tenni kell azért, hogy ne legyen uncsi a beszélgetés.

Ha egyáltalán komolyan gondolod a barátkozást.

(45/N)

jan. 25. 19:27
 28/29 anonim válasza:

Én szívesen beszélgetek

42f

jan. 29. 08:02
 29/29 anonim válasza:

Végig nekem kellene téged szórakoztatni, külőnben felszines és unalmas lenne?😀😀

Kösz nem. 😁

jan. 30. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!