Valakinek van kedve beszélgetni?
16 éves lány vagyok és elég nehéz időszakon megyek keresztül, nem igazán tudok kivel beszélni.
Inkább korombeliekkel beszélnék vagy 30 alattiakkal.
Én inkább csak tanácsokkal próbálok meg segíteni neked. Remélem több, mint a semmi.
1. Aki ilyen alja, hogy megun és letilt, és így "szakít", azért kicsit sem kár. Szerencse hogy ilyen korán megszabadultál tőle. Nem kioktatásnak szánom, de a jövőben próbáld valahogy jobban szelektálni az ilyen felszínes, sekélyes, szutyok figurákat. Fiatalon sok ember lelkileg éretlen, de sajna ez a jövőben se lesz jobb. Felnőttek is manapság ugyanezt csinálják sokszor, férfiak és nők, ugyanezen a legalja szinten rekednek. Tehát ha ezt minél előbb megtanulod jól szűrni, annál könnyebb lesz a jövő, kevésbé érnek hasonló csapások.
2. Sose alapozz csak és kizárólag a párodra. Rendkívül kiszolgáltatottá tesz! Én értem és érzem hogy ez miért jó, de egyszerűen a mai világban már senkire nem szabad ilyen formában alapozni és támaszkodni, hogy ennyire kizárólagosan. Mert a többség csak visszaél vele, és saját magadat is csapdahelyzetbe navigálod így. Bár zárójelben megjegyezném azt is, hogy még ha normális mindkét fél, akkor se szerencsés viselkedés ez. Van amikor teher tud lenni, vagy pedig a megszokás miatt beragadtok, megcsömörlötök, ha csak egymással vagytok.
3. Szerintem is légy óvatos ezzel az oldallal. Tele van hazug, manipulatív, önző és kattant figurával. Sokan kifejezetten a lelkileg épp lent lévő, és kiszolgáltatott embereket keresik itt. Szóval légy résen!
Ezen kívül kitartást kívánok neked! Most még lehet nem hiszed el, de a fájdalom pár hét múlva enyhülni fog. És hogy ne kövesd el sok másik lány hibáját, ne fuss senki karjaiba, csak rosszabb lesz. A kapcsolatokat meg kell gyászolni, elemezni, majd amikor már rendben vagy, legfeljebb utána keresni a következőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!