Valakinek van kedve beszélgetni?
16 éves lány vagyok és elég nehéz időszakon megyek keresztül, nem igazán tudok kivel beszélni.
Inkább korombeliekkel beszélnék vagy 30 alattiakkal.
Sajnálom, ha nincs jó időszakod... Ugyan nem vagyok a célcsoportod, de bizonyára megfelelő átgondolás és útbaigazítás után egyenesbe tudsz jönni.
Mi a gond?
Ne idegenekkel beszélgess, kislány, életveszélyes! Nincs körülötted egy árva lélek, akivel beszélni tudsz?
Most nem tudsz mit kezdeni az érzéseiddel, de már holnap is jobb lesz, holnapután meg még jobb. Elmúlik. Aki téged nem akar, az nem a te embered. Még kb 10 másik lesz, mire megtalálod az igazit. Beszélgess emberekkel! Ne "csak ő" legyen!
Fel a fejjel...
Sok kérdés lehet benned most emiatt; fontos, hogy helyes következtéseket vonj le ebből az eseményből; még akár javadra is válhat idővel.
1 vagyok, s mint mondtam, nem vagyok célcsoportodban, de ha úgy érzed, írd meg, mik vannak a fejedben.
Egy pszichológusrol se tud semmit az ember mégis eljarnak hozzá a problémáikkal.
Nem értem mi gond van azzal hogy interneten beszélnék bárkivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!