Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve beszélgetni?

Valakinek van kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és elég nehéz időszakon megyek keresztül, nem igazán tudok kivel beszélni.

Inkább korombeliekkel beszélnék vagy 30 alattiakkal.

tegnap 18:14
1 2
 1/13 anonim válasza:

Sajnálom, ha nincs jó időszakod... Ugyan nem vagyok a célcsoportod, de bizonyára megfelelő átgondolás és útbaigazítás után egyenesbe tudsz jönni.

Mi a gond?

tegnap 18:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Röviden és tömören ma hagyott el a párom végleg, letiltott. Szimplán kitalalta hogy nem akar velem lenni. Nekem csak ő volt és most nem tudok mit kezdeni a sok érzelemmel ami bennem van.. nagyon magányosnak és menthetetlennek érzek most mindent.
tegnap 18:18
 3/13 A kérdező kommentje:
És nincsenek barátaim akikkel tudnék beszélni. Így csak egymagam vagyok a sok kérdéssel és fájdalommal ami bennem van.
tegnap 18:19
 4/13 anonim válasza:

Ne idegenekkel beszélgess, kislány, életveszélyes! Nincs körülötted egy árva lélek, akivel beszélni tudsz?

Most nem tudsz mit kezdeni az érzéseiddel, de már holnap is jobb lesz, holnapután meg még jobb. Elmúlik. Aki téged nem akar, az nem a te embered. Még kb 10 másik lesz, mire megtalálod az igazit. Beszélgess emberekkel! Ne "csak ő" legyen!

tegnap 18:22
 5/13 anonim válasza:

Fel a fejjel...

Sok kérdés lehet benned most emiatt; fontos, hogy helyes következtéseket vonj le ebből az eseményből; még akár javadra is válhat idővel.

1 vagyok, s mint mondtam, nem vagyok célcsoportodban, de ha úgy érzed, írd meg, mik vannak a fejedben.

tegnap 18:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Miért lenne itt életveszélyes beszélgetni bárkivel is? Nem írom le a lakcimem.
tegnap 18:26
 7/13 anonim válasza:
Azért kitartást kislány :) én már kiesek a célcsoportodból.
tegnap 18:43
 8/13 anonim válasza:
Mert bizalmat kelt benned egy ismeretlen, akiről semmit nem tudsz, és neki már leírod. 16 évesen nem vagy cselekvőképességed teljes birtokában.
tegnap 18:49
 9/13 A kérdező kommentje:

Egy pszichológusrol se tud semmit az ember mégis eljarnak hozzá a problémáikkal.

Nem értem mi gond van azzal hogy interneten beszélnék bárkivel is.

tegnap 18:51
 10/13 anonim válasza:
Hogy jut eszedbe egy pszichológust egy interneten felszedett ismeretlenhez hasonlítani? Az a gond, hogy a bizalmadba férkőzik, esetleg rossz szándékkal. És nem, nem ismered fel, mert tud úgy beszélni, hogy barátnak hidd.
tegnap 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!