Van kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és eléggé érdekelnek a "durva" dolgok a horror filmek a gyilkosságok néha gore oldalakat is szoktam nézni és van egy saját fantáziám (amit privátban majd leírok) az egy kicsit furcsa de nem vészes. Akiket esetleg érdekelnek ezek a dolgok (és lehetőleg velem egy korú de az sem baj ha picit idősebb vagy). De amúgy másról is beszélgetek szívesen csak ez lenne a főbb téma.jan. 21. 18:40
1/3 anonim válasza:
Ha gondolod írhatsz, most úgysincs kivel beszélgetnem. 32/f
jan. 21. 19:48
2/3 anonim válasza:
"és lehetőleg velem egy korú" de nem írod le hány éves vagy :D
jan. 21. 19:53
3/3 anonim válasza:
Szerintem fiatal vagy és csak kíváncsiságból nézed ezeket a beteg szarokat, ha meg nem, és élvezet számodra akkor vannak bajok.
jan. 21. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!