Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nők, akiknek nem volt még...

Nők, akiknek nem volt még párotok. Van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Szeretnék a GYK-n kívül is beszélgetni majd, ha lehet. Jó kategóriába írtam a kérdést, nem szándékom hogy most így becsajozzak.

Aki gondolja írjon privátot is bátran.

dec. 19. 23:51
 1/8 anonim válasza:

Biztosan sokan cikinek találják a tapasztalatlanságot név és arc nélkül is.

Esetleg egyházi körökben érdemes érdeklődni, mert ott biztosan szűzek vannak - római katolikus egyház hirdeti legfőképpen az erkölcsösséget.

dec. 20. 05:46
 2/8 anonim válasza:
Ha nem becsajozni akarsz, miért ez alapján akarsz ismerkedni, miért csak nőkkel, és miért akarod ráadásul később személyesen is folytatni?
dec. 20. 06:43
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 sok a kérdés, és vélhetőleg mégtöbb a feltételezés. Lásd az egyes válaszolót is, butaságot mond.
dec. 20. 09:31
 4/8 anonim válasza:
Ez meg nesze semmi, fogd meg jól.
dec. 20. 09:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké, akkor fogd meg jól. De azért azt vedd észre, hogy nagyon élénk a fantáziád! Például én nem írtam sehol sem a személyes találkozót. Nem is utaltam rá, ezt már csak te mesélted hozzá ;-)
dec. 20. 09:38
 6/8 anonim válasza:
A "GYK-n kívül is beszélgetni" sornak akkor van értelme, ha személyesen. A GYK-n írt üzenethez képest a Facebook üzenet semmi pluszt nem nyújt.
dec. 20. 09:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem nyújt, szerinted! Bocsi, de előbb érettségizz le magyarból, utána oktass ki mást
dec. 20. 09:47
 8/8 anonim válasza:
Felettéb kiábrándító az, amikor valaki jogosan vet fel egy olyan kérdést, hogy miért akar valaki csak nőkkel BARÁTKOZNI, ráadásul olyannal aki szabad. Tehát nincsen-e hátsó szándék, vagy nem vár e potyaszexet? (de) Aztán ilyenkor még az ötlegazdának áll feljebb, aki vérig van sértve, hogy nem fog tudni így becsajozni. Mert a csúnya bácsi/néni elrontja a kérdését. Jujj de gáz ez az egész.
dec. 21. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!