Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Megkérem szépen lányok hogy...

Pany Rudy4 kérdése:

Megkérem szépen lányok hogy bátkozatok velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok lányok. Nekem kell 1 vagy 2 lány barát mert nagyon egyedül érzem magamat nem akar egy lány se barátkozni velem. 23 évesen nincs egy lány barátom se mindegyik lány eddig letiltot engemet visszautasitotak elhagytak untak engemet utáltak engemet csunyán beszéltek velem az iskolában is minden hol. A lányok az iskolában amikor jártam megfenyegetek hogyha nem hagyom béküket akor feljelentek és szolnak a tanárnak. 2020 márciusban fejesztem be az iskolát azotátol egyedül vagyok és nem találkosztam egy lányal se. Nekem kell egy olyan lány amelyik soha nem tilt le a Facebookrol Instagramrol TikTok rol amelyik ne hagynal el soha engemet amelyik soha ne unyon meg engemet ne utáljon soha engemet mindig beszélyen szépen velem ne legyen ideges soha rám. Én Romániábol Kolozsvárol akarok egy nagyon szép nagyon kedves és türelmes lányt akarok magamnak. Fenes a Kolozsváron van. Megkérem szépen csak lányok irjanak és irják oda hogy lány és hogy hány évesek. 23 éves fiú.

jan. 21. 12:35
 1/3 anonim válasza:
Sok sikert. Csak ennyit mondok.
jan. 21. 15:05
 2/3 anonim válasza:
Megkérem szépen Pany Rudy4 hogy tanulj meg írni tégedet merthogy a lányok csak akor barátkoznak teveled
jan. 21. 16:39
 3/3 anonim válasza:

2

Mi az a teve led? Mint a mikulás szarvasa, hogy világít az orra?

jan. 21. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!