Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mindenkinek ennyire nehezen megy?

Mindenkinek ennyire nehezen megy?

Figyelt kérdés
20-as éveim elején járok és ha azt nézzük sok barátnőm volt, nagyon sokat lógtunk együtt régen, azonban a távolság közénk állt vagy csak éppen találtak más barátokat. Nos emiatt próbáltam új embereket megismerni (barátnőket keresni) azonban 1-2 nap után mindenki felszívódik, nem teljesen értem az okát és rossz személyiségnek se mondanám magamat. Vannak az egyetemen is barátaim, de nincs ez az ide-oda mászkálás, ami hiányzik. Nálatok is hasonló a helyzet?
jan. 2. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez ilyen, szinte minden ember életében eljön ez az időszak főleg a 20-as éveiben, velem is ez volt és sok más ismerősömmel, barátommal is. Barátok jönnek mennem szinte. Nekem már egy barátom sem maradt a gyerekkoromból és a kamaszkoromból sem. 19-25 éves koromig csak pár haverom volt de velük nem voltak nagy lógásaink, később meg már lettek új barátaim, munkahelyeimen, néhány összeröffenésünk volt így barátokkal és szintén megismertem új embereket, ez így alakult ki és így most 34 évesen teljesen új baráti köröm lett, elég nagy a baráti kör, van aki közel lakik van aki 30 km-re van aki 180 km-re de velük megvan a kapcsolattartás 2 havonta találkozunk vagy én megyek, vagy ők jönnek, mivel mindenkinek van autója így egyszerűbb ezt megoldani, én nekem meg alapból olyan a munkám hogy járom a fél országot és sokszor úgy jön ki a lépés hogy egy hosszabb pihenőmet kitudom úgy venni hogy valakivel addig találkozunk egy kávé erejére mert épp arra járok ahol Ő lakik és ha úgy van akkor kitud jönni oda ahol vagyok pár perc alatt. Ez ilyen.
jan. 2. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Na ennek nem kellene így lennie. Nekem van barátom akivel már 16 éve ismerjük egymást. Ha vigyázol a barátságra, egy életre szól.
jan. 2. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!