Mindenkinek nehezen megy az ismerkedés vagy csak nekem nincs szerencsém?
Figyelt kérdés
Rég óta ismerkedem, de nem találok olyan lányt akivel össze illenék, meg aki komoly kapcsolatot szeretne.
24 vagyok már örülnék egy tartós őszinte kapcsolatnak.
2021. jún. 16. 13:18
1/9 anonim válasza:
Nekem átlagosan kb 1,5-2 évbe szokott telni a szakítástól a következő kapcsolat kezdetéig.
2021. jún. 16. 13:25
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán próbálkozol valahol, vagy valamilyen formába?
2021. jún. 16. 13:28
3/9 anonim válasza:
Nekem soha nem ment nehezen. Nem értem, mi ebben a nehéz.
2021. jún. 16. 14:46
4/9 anonim válasza:
20 éves lány vagyok és még nem volt pasim.Egyszerűen itt ebben a kisvárosban ami inkább falu nem lehet ismerkedni.
2021. jún. 16. 14:58
5/9 anonim válasza:
Nekem se ment nehezen sose... manapság van már annyi lehetőség, hogy ha nem vagy félszeg akkor bárhol ismerkedhetsz. Legrosszabb esetben ott az internet. :)
2021. jún. 16. 16:03
6/9 anonim válasza:
Akiknek könnyen megy, ti lányok vagytok?
Mert én exem is sorban talál pasikat magának, de én senkit se. Egyikkel se jutok semerre, akivel beszélek. Bár én is neten ismerkedem, biztos ez az oka.
2021. jún. 16. 16:55
7/9 anonim válasza:
Nekem is nehezen megy az ismerkedés. Az a tapasztalatom, hogy kevés olyan ember van, aki komoly kapcsolatot keres. Másrészt pedig nagyobb hangsúlyt fektetnek az emberek a külsőre, mint a belsőre...
22/N
2021. jún. 16. 22:12
8/9 anonim válasza:
Hát igazság szerint ez attől függ, hogy teszel is érte vagy csak várod a csodát, mert pl én sem vagyok valami sikeres ilyen téren, de én nem is nagyon mozdulok ki sehova 😐
20/L
2021. jún. 17. 15:20
9/9 lajosocsem válasza:
31 éves vagyok 63 csajjal próbálkoztam ÉS 53 BOCSÁNATOT K-ért ami ért úgy bántak velem, mert jól bántam velük én már felhagytam hogy valakivel legyek mert mindig ugyan az vége jobb is egyedül nehezebb és rossz de mindig jobb így mint olyannal lenni mint aki nem szeret nem tisztel :'( inkább gépezek egész nap és dolgozok 12 orázok 5 napot vagy 6 mikkor hogy
2021. aug. 15. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!