Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan kell férfiakkal barátko...

Hogyan kell férfiakkal barátkozni ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az hogy nagyon nehezen tudok fiú létemre fiúkkal barátkozni. Kiskorom óta nehezen jövök ki a fiúkkal a korosztályomban. Konzervatív keresztény faluban/kisvárosban neveltek a liberális gondolkozású szüleim így nem nagyon egyezett az értékrendem a korosztálybeli fiúkkal. Én nem kedveltem őket mert megvetően beszéltek a lányokról, kisebbségekről, lmbtq+ közösség tagjairól. Ők meg nem kedvelteket ez miatt (plusz lehet hozzátett hogy nem tudtam focizni /s). Hasonló gondolkodás mód követett gimibe is. Első évben azt hittem hogy végre lesznek az én értékrendemhez hasonlók viszont ekkor nem annyira sikerült még. Aztán nagy nehezen megtaláltam a legjobb barátomat akivel fullba egyezünk egymással, és pár sulis haverra is sikeresen szert tettem a fiúk közül. Viszont most eljöttem egyetemre, és tanácstalan vagyok. Egy átlagos 20-on éves srác hogy barátkozik ? Hogyan kell azt az awkward pacsit csinálni ? Hogyan kell barátságot építeni ?

jan. 1. 21:46
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Egyebkent nagyon jol ismerem a videki buborekot, mivel en onnan koltoztem fel Pestre. Ezzel szemben egy verjobbernek altalaban nincs meg a soknezopontu vilagszemlelete.
jan. 2. 12:49
 12/24 anonim válasza:

Szerintem az is nagyon jó, ha lányokkal/nőkkel barátkozol. Vannak olyan pasik, akik velük jobban tudnak.

Egyébként meg a tanulmányok során gondolom lesznek közősen megoldandó projektek. Vagy ha nem, készülni akkor is lehet együtt, sokszor könnyebb együtt /,egy helyen, időben/ tanulni.

Aztán a tanulás során lehet kicsit pihi közben másról is beszélgetni. Sok sikert!

jan. 2. 14:59
 13/24 anonim válasza:

"vidéken szerencsére még normális"

Én is így jellemezném a laposföld-hívők és oltás tagadók otthonát. :DDD

jan. 2. 17:04
 14/24 anonim válasza:
#10 Igen, szegény értelmes, józan paraszti ésszel megáldott vidéki felhasználóval nem szeretnének beszélgetni a buta, liberális fiúkák. Ők még nem tudják, hogy a visszafogott, szerény, és rendkívül keresztény konzervatív férfiak fő tevékenysége a minél több napi koleszterin bevitel, az alkoholizmus, a libsizés, és a más elveket valló emberek b*zizása kortól függerlenül. Igazad van, mindenki buborékban él, aki nem így gondolja. Szegény buborékban élő egyetemista, agyonképzett fiatalok, nem tudják, még, hogy mi az élet, nyolcosztályos Pistabácsival megmutatnánk neki!!😆😆
jan. 2. 18:49
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget az értelmes kommenteknek. A kérdésemmel nem állt szándékomban vitát indítani, sajnálom hogy ez lett
jan. 2. 20:36
 16/24 anonim válasza:
Nem baj, kell neha a vita is.
jan. 2. 20:47
 17/24 anonim válasza:

Nincs baj a vitával, ha az konstruktív. Ez itt sajnos nem az, itt az a baj, hogy két világnézet ütközik, amit nem lehet összebékíteni. Aranyos a budapesti egyetemistáknak ez a képzelt szellemi fölénye. Mintha vidéken csak a Pistabácsik élnének.

Mindegy, Kérdező szerintem annyi az egész, hogy ne élj az egyik világban, ha te a másikba tartozol.

jan. 2. 20:50
 18/24 anonim válasza:
Igen, sajnos Magyarországon sok fasiszta fiú van de én is pl liberális vagyok
jan. 3. 16:05
 19/24 anonim válasza:
Járj bulikba
jan. 4. 11:32
 20/24 anonim válasza:

"itt az a baj, hogy két világnézet ütközik, amit nem lehet összebékíteni"

Itt még erről sincs szó, a valóság találkozik a tévképzetekkel.

Mert nagyon cuki, ahogy előadják, hogy a belpestiek gondolják csak ezt, ami akkor fut zátonyra, amikor leírom, hoyg egész életemben vidéken éltem. Laktam pár ezres falutól kezdve közepes városig mindenhol és pont ezért tudom, hogy a vidéki átlag tényleg nem túl okos.

És itt nem arról van szó, hogy mindenki fideszes, mert még a választáson is látjuk, hogy ez nincs így. De az utcában is ahol most lakom, tegyük fel van vagy 50 ingatlan, átlagban mondjuk mindenhol 2 ember lakik. Tudok kb. 10 embert, aki egy ÁTLAG szellemi szintet hoz azért, mert nem csak politikában lehet hülyeséget gondolni, hanem valaki az alternatív gyógyászatban hisz, varázsköveket vásárolgat, ilyen-olyan mesék alapján hisz.

És mivel itt is, ahogy máshol is, klikkek vannak, így ezek az őrültségek terjednek. Bp-en is létezik a kevésbé értelmes réteg, viszont annyival több tanult ember van, hogy ott az átlagot már felhúzzák.

jan. 6. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!