Hogyan kell férfiakkal barátkozni ?
Szerintem az is nagyon jó, ha lányokkal/nőkkel barátkozol. Vannak olyan pasik, akik velük jobban tudnak.
Egyébként meg a tanulmányok során gondolom lesznek közősen megoldandó projektek. Vagy ha nem, készülni akkor is lehet együtt, sokszor könnyebb együtt /,egy helyen, időben/ tanulni.
Aztán a tanulás során lehet kicsit pihi közben másról is beszélgetni. Sok sikert!
"vidéken szerencsére még normális"
Én is így jellemezném a laposföld-hívők és oltás tagadók otthonát. :DDD
Nincs baj a vitával, ha az konstruktív. Ez itt sajnos nem az, itt az a baj, hogy két világnézet ütközik, amit nem lehet összebékíteni. Aranyos a budapesti egyetemistáknak ez a képzelt szellemi fölénye. Mintha vidéken csak a Pistabácsik élnének.
Mindegy, Kérdező szerintem annyi az egész, hogy ne élj az egyik világban, ha te a másikba tartozol.
"itt az a baj, hogy két világnézet ütközik, amit nem lehet összebékíteni"
Itt még erről sincs szó, a valóság találkozik a tévképzetekkel.
Mert nagyon cuki, ahogy előadják, hogy a belpestiek gondolják csak ezt, ami akkor fut zátonyra, amikor leírom, hoyg egész életemben vidéken éltem. Laktam pár ezres falutól kezdve közepes városig mindenhol és pont ezért tudom, hogy a vidéki átlag tényleg nem túl okos.
És itt nem arról van szó, hogy mindenki fideszes, mert még a választáson is látjuk, hogy ez nincs így. De az utcában is ahol most lakom, tegyük fel van vagy 50 ingatlan, átlagban mondjuk mindenhol 2 ember lakik. Tudok kb. 10 embert, aki egy ÁTLAG szellemi szintet hoz azért, mert nem csak politikában lehet hülyeséget gondolni, hanem valaki az alternatív gyógyászatban hisz, varázsköveket vásárolgat, ilyen-olyan mesék alapján hisz.
És mivel itt is, ahogy máshol is, klikkek vannak, így ezek az őrültségek terjednek. Bp-en is létezik a kevésbé értelmes réteg, viszont annyival több tanult ember van, hogy ott az átlagot már felhúzzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!