Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan kell férfiakkal barátko...

Hogyan kell férfiakkal barátkozni ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az hogy nagyon nehezen tudok fiú létemre fiúkkal barátkozni. Kiskorom óta nehezen jövök ki a fiúkkal a korosztályomban. Konzervatív keresztény faluban/kisvárosban neveltek a liberális gondolkozású szüleim így nem nagyon egyezett az értékrendem a korosztálybeli fiúkkal. Én nem kedveltem őket mert megvetően beszéltek a lányokról, kisebbségekről, lmbtq+ közösség tagjairól. Ők meg nem kedvelteket ez miatt (plusz lehet hozzátett hogy nem tudtam focizni /s). Hasonló gondolkodás mód követett gimibe is. Első évben azt hittem hogy végre lesznek az én értékrendemhez hasonlók viszont ekkor nem annyira sikerült még. Aztán nagy nehezen megtaláltam a legjobb barátomat akivel fullba egyezünk egymással, és pár sulis haverra is sikeresen szert tettem a fiúk közül. Viszont most eljöttem egyetemre, és tanácstalan vagyok. Egy átlagos 20-on éves srác hogy barátkozik ? Hogyan kell azt az awkward pacsit csinálni ? Hogyan kell barátságot építeni ?

jan. 1. 21:46
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Nem kötelező ferfiakkal barátkoznod ha nem megy. Egy barátságot pedig nem kell erőltetni. Járj sok buliba ha szeretned, szobatárssal beszélgess sokat ha kolis vagy
jan. 1. 21:59
 2/24 anonim válasza:
mennyi idos vagy???
jan. 1. 22:17
 3/24 A kérdező kommentje:

#1 - Köszönöm szépen a válaszodat ^^ Tudom hogy nem szükséges, viszont vannak jó fej fiú szaktársaim akikkel szeretnék barátkozni, csak nem tudom hogy kell annyira.

#2 - 18

jan. 1. 23:04
 4/24 anonim válasza:
3- jaaa értelek. Menj oda beszélgetni, ha egy asztalnál ülnek pl büfében vagy valahol ha van ilyenetek akkor kerdezd meg odaülhetsz e.
jan. 1. 23:26
 5/24 anonim válasza:
nekem van kedvem barátkozni. melyik megyében laksz?
jan. 2. 08:40
 6/24 anonim válasza:
A problemad, hogy rossz telepulesen laksz. Gondolom videki varosba jarsz egyetemre is, ugye? Videki fiuk mar csak ilyenek... a gyp-s szociopata jobber mentalitast tanuljak meg. Koltozz Budapestre vagy Nyugatra, ha jo tarsasagot akarsz.
jan. 2. 09:06
 7/24 kürtőskalácska válasza:

Menj el szimplán beszélgetni.

Megkérdezheted őket a hobbijairól ki mit szeret stb.

De ami fontos hogyha odamész egy társasághoz ne kezdj el valami tök más dologról beszélgetni,mert az kellemetlen tud lenni.

Várj egy kicsit hallgasd meg miről beszélgetnek és csak aztán kezdj hozzászólni.

7-es.

Mindenhol van mindenféle ember attól,hogy Budapesten él lehet nem elfogadó.

jan. 2. 11:28
 8/24 anonim válasza:
8 Persze, csak van egy tobbsegi nezet, amit az ertelmisegi reteg kepvisel pl az egyetemeken, es pl ez Budapesten vs Debrecenben tok mas. Itt a fiatalok is boomerebb felfogasuak, meg a tanarok is. Meg ilyen ostoba jozan paraszti, mar rwg megcafolt hipoteziseket puffogtatnak oran.... Pesten az ATLAG sokkal felvilagosultabb volt.
jan. 2. 11:38
 9/24 anonim válasza:

Budapesten több a libsi, khm... bocsánat, nagyobb a haladó értelmiségi réteg, vidéken szerencsére még normális (itteni értelmezésben gyp-s szociopata jobber mentalitasú) az emberek többsége.

Ha a való élet tényeire vakon, haladó liberális buborékban szeretnél élni, tényleg célozd be Budapestet, ott sokkal nagyobb arányban találsz agyonérzékenyített virágszálakat, akikkel jobban meg fogjátok érteni egymást, és nem terhelnek az ostoba józan paraszti ésszel sem. Csak légy óvatos, ha egy pillanatra is kijössz a buborékból, a valóság rádrúgja az ajtót.

jan. 2. 12:26
 10/24 anonim válasza:
Mert a jobberek nem elnek buborekban, csak a hulye, naiv erzekeny lipsik. :DDDSS
jan. 2. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!