Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » A 2020 és 2021-es időszakhoz...

A 2020 és 2021-es időszakhoz képest mennyit változott ez az oldal?

Figyelt kérdés
dec. 24. 18:43
1 2
 1/12 anonim válasza:
Az oldal jó, csak a színvonal van lejtmenetben.
dec. 24. 18:50
 2/12 anonim válasza:
Az oldal elavult. 25 éve néztek ki oldalak. A színvonal már javul 2023-hoz képest. De 2020-2021-ről nem a gyik színvonala maradt meg nekem, sajnos.
dec. 24. 19:35
 3/12 anonim válasza:

"Tudod a válasz a kérdésre? Ide írhatod!"

Nem írhatsz, írhatod.

Ezt látod amikor elkezded a kommentelést.

Ez az oldal a retro 2000-es évek fennmaradt csodája. Sajnálom az Iwiwet Myspace, msn, myvip. Itt mindig jól szórakozok nagyon öregemberként.

32f

dec. 24. 20:18
 4/12 anonim válasza:
Sajnos a lejtmenetvezérlő kb. már 2017 óta nem működik itt, azaz azóta egyre furább ez az oldal, de tény, hogy a 2020-2021-es időszak is igencsak nagy negatív lendületet adott neki...
dec. 24. 20:52
 5/12 anonim válasza:
Remélem ez az oldal nem fog menni a süllyesztőbe, mint a legtöbb 2000es évekbeli oldal. Idáig a gyk egy nagy túlélő, én szeretem ezt az oldalt :)
dec. 24. 21:28
 6/12 anonim válasza:
Elég lenne a cenzúrán változtatni.
dec. 24. 21:39
 7/12 anonim válasza:
#5 Mehet nyugodtan, nem lenne kár érte, régen még jó volt, mostmár semmi.
dec. 25. 14:28
 8/12 anonim válasza:
Sok rejtett üzenetet lehet későbbre küldeni kérdésnek álcázva, mert általaban semmit nem törölnek, ami nem nagyon durva.
dec. 25. 14:32
 9/12 anonim válasza:

én a 2010-es évek elejétől használom az oldalt aktívan. akkor rengetegen voltunk itt,de a moderátorrendszer nagyon szigorú volt. engem kétszer is kitiltottak innen, de úgy, hogy arról a gépről már nem is tudtam regisztrálni újra. Nagyon szigorú moderátori rendszer volt, pedig nem is olyan durvákat írtunk, csak inkább poénkodtunk. Akkor nagyon sok GYK-s ismerősöm eltűnt. Többel összefutottam itt később, akik hasonlóan jártak, mint én.Aztán lassan kikoptak. Közben megjelent az ask.fm, fb elterjed és csökkent az itt lévők száma.

Ami az újításokat illeti, tetszik az új kategóriák rendszere. Valóban nem egy interaktív oldal ez, de nem is olyan céllal jött létre. De a fenntartónak, működtetőnek lassan be kell látnia, hogy ha egy pörgős oldalt szeretne, sok felhasználóval, modernizálni kell az oldalt és több lehetőséget adni a privát levelezésnek, illetve a társkeresés oldalt is bővíteném, mert ezt sokan igényelnék, talán egy chat-es megoldással. Illetve a fiatalabbak közt is terjeszteni TikTok, Insta, stb., hogy megújult az oldal, használják, regisztráljanak.

dec. 25. 20:08
 10/12 anonim válasza:
Nem rossz, de a reddit nepszerubb.
dec. 26. 03:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!