Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Tölti valaki magányosan,...

Tölti valaki magányosan, egyedül a Karácsonyt és vagy a Szilvesztert, akinek lenne kedve beszélgetni itt?

Figyelt kérdés

dec. 20. 19:17
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nem hiszem ,inkább csak feladták.
dec. 24. 14:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek írtam aki írt ide, de nem nagyon törekednek válaszolni sajnos.
dec. 24. 14:12
 13/16 anonim válasza:

Azért kedves kérdező, mert nem lenne kedvem "utcan, buliban, vagy szilveszterkor kozosen csajozni", főleg nem "Ujevkor Olaszban nyomulni".

Én konkrétan egy nővel szeretnék beszélgetni, barátkozni, ha úgy van összejönni, mintsem egy kanbuliban folyamatosan Nyomulni, hogy a 10 férfira eső egyetlen nő akárcsak egy percig is felfigyeljen rám. Ez nem én világom, hát ezért nem írtam vissza.

dec. 24. 14:24
 14/16 A kérdező kommentje:

13

Fogalmam sincs miből goondolod, hogy én azért akarok itt beszélgetni mert el akarok hívni mindenkit bulizni meg csajozni

dec. 24. 14:39
 15/16 anonim válasza:
"Én mindenkinek írtam aki írt ide" -> egyetlen megkeresést kaptam az ehhez a kérdéshez írt válaszomra, ebből gondoltam, hogy akkor az te lehettél. De ezek szerint akkor mégsem mindenkinek írtál?
dec. 24. 14:57
 16/16 anonim válasza:
Ez érdekelne engem is mert írtam volna a kérdezőnek barátkozás céljából de ha ilyen marhaságokat írkál akkor tárgytalan.Kicsit érdekes hogy válasz azóta se jött a kérdezőtől ide.
dec. 26. 21:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!