Valaki GTA online?
Figyelt kérdés
Amolyan nosztalgia gyanánt, hiszen nem sokára jön a Gta6, plusz mostanában volt egy kis tisztogatás a modder felhasználókat illetően, és most még annyian sem vagyunk, szóval szeretném egy kicsit izgalmasabbá / érdekesebbé tenni a kockulást.
Írj rám privátban! Pcről vagyok.
dec. 5. 21:21
1/9 anonim válasza:
Milyen karakterrel indulnánk?
dec. 6. 06:13
2/9 A kérdező kommentje:
Mármint?
dec. 6. 09:25
3/9 anonim válasza:
Ha nem zavar hogy 15 level vagyok és loszarom sincs csak egy lopott bevásárlókocsim 🤣
dec. 6. 10:18
4/9 A kérdező kommentje:
Nem zavar, csak ne legyél modder, kilépegetős mittudomén mi. Mi a neved?
dec. 6. 20:36
5/9 anonim válasza:
A kezdő szettbe mi tartozik bele?
dec. 7. 06:17
6/9 anonim válasza:
Nincs olyan hogy kezdo szett
Mindenki nullarol indul, feladatokat kell csinalni penzt gyujteni aztan vehetsz bizniszeket és epitheted fel a birodalmadat
Bar lehet venni premium edition vagy milyen csomagot amibe már van nehany biznisz de azok nagyon szar helyen vannak
dec. 7. 06:48
7/9 anonim válasza:
De azért loadout van nem, ha már egyszer összeszedtem a fegyvereket?
dec. 7. 09:24
8/9 anonim válasza:
Minden fegyver nálad van
dec. 7. 10:21
9/9 anonim válasza:
Motoros klub a kedvencem
Kéne egy update hogy 1 ora lenne az eladasra
Vagy nem is kéne ido, nem tokmindegy mennyi ido alatt adom el?
dec. 7. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!