Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki az a lány, aki tényleg...

Ki az a lány, aki tényleg rajong az autókért, és ért is hozzájuk? Esetleg gyengéje a német autók?:)

Figyelt kérdés
Komolyan érdekel, mert én még soha az életben nem találkoztam ezen tulahdonságokkal rendelkező csajszival:))

dec. 5. 14:32
1 2
 1/14 anonim válasza:
Keszthelyi Vivien háromszoros túraautóbajnok, és az Audi Sport Racing Academy tagjaként a magyar autósport történetének egyik legeredményesebb F3-as pilótája.
dec. 5. 15:12
 2/14 anonim válasza:
Alexandra Mary Hirschi
dec. 5. 15:13
 3/14 anonim válasza:

Leona Chin

Faye Kusairi

Christy Louis

dec. 5. 19:27
 4/14 anonim válasza:
Figyelj, nem csesztetésből, mert nekem is az van, és szeretem a kocsikat, de ne ez alapján keress párt magadnak! Plussz egy lány sem díjazzak, ha csak a kocsikról beszélsz vele!
dec. 5. 20:10
 5/14 anonim válasza:
Mindig a gagyi svájci doktor BMW hajtó suhancok hiszik azt, hogy ez bármilyen nőnek érdekes lehet. Kb. Minden ami nem m3mas vagy AMG az kb annyira érdekes, mint a házi feladat. Az meg neked nincs, azzal a helyi közért előtt is lehet csajozni 😂
dec. 5. 21:57
 6/14 A kérdező kommentje:
4-es!Igen, azt hiszem igazad van. De nem barátnőt keresek, semmi ilyenről, csak...mint "jelenség", ha mondhatnám így... :))
dec. 5. 23:15
 7/14 A kérdező kommentje:
5-ös!Ha engem akartál ezzel lealacsonyítani akkor nagyon tévedsz, mert semmit nem tudsz rólam, és nem, nem az M3-mas BMW a vagány:)) Skyline se gyenge, de egyébként meg svájci doktor sem vagyok, és a szüleim sem adtak alám semmit:)
dec. 5. 23:16
 8/14 anonim válasza:

Egy, hogy az m3 az de facto standard egy bő évtizede, mint A menő autó. Tényleg jó. Ha tudsz vezetni, akkor ezt tudod. Pedig a BMW mint márka egy hányinger. De a Mazda is, és mégis van nekik egy mx-5jük. Minden gyár néha aranyba nyúl.

Skyline az itthon gyakorlatilag nincs. Csak az ilyen NFS undergroundos gyerekek vannak tőle elájulva, bele ülni egybe szinte lehetetlen, nemhogy vezetni. És egyébként meg a kultuszon kívül már vannak olcsóbb és jobb autók, amiket legálisan lehet itthon vásárolni.

És ha nem érted a svájci doktor BMW poént, akkor túl fiatal vagy ahhoz, hogy ebből bármit érts.

dec. 5. 23:59
 9/14 anonim válasza:
Én nem 😆
dec. 6. 02:17
 10/14 A kérdező kommentje:
9-es! Hm? :D
dec. 6. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!