Lenne itt olyan aki úgymond középkorosztályi életválságban szendved? Lenne kedve egymás problémáit megbeszélni?
"Ebben az életkorban már megjelennek az idő múlásának jelei, mind a külső jegyek változásaiban, mind a test teherbíró képességének csökkenésében. Biológiai, hormonális változások történnek, nőknél beköszönt a klimax időszaka.
Az életközépi válság szembesíthet minket az élet végességével, akár saját idősödésünk, akár szüleink, gyermekkorunk fontos felnőttei elvesztésén keresztül. Gyermekeink kirepülhetnek és a fészek üresen marad, előidézve olyan szembesüléseket, melyek eddigi kapcsolataink átrendeződését idézhetik elő, új szerepeinkből adódó feladatok elsajátítását kívánhatják meg tőlünk."
Pl.: van munkám, de nem szeretem, nem tudok váltani más területre.
Nincs kapcsolatom, nem is volt, de jó lenne. Ilyenekre gondolsz?
Kedves Gábor
Igen megfogtad a lényeget. Keresek olyan embert függetlenül, hogy férfi vagy nő aki hasonlóan 40 felett van és azért hogy mondjam nyüglődik mint én akár anyagi, akár egészségügyi, akár családi kapcsolatok terén és szívesen beszélne róla, oda vissza akár privátban akár WhatsAppon jó lenne egy ilyen idegen barát. Az én nagy baráti köröm is kikopott már. Akik még vannak őket nem feltétlenül érdekli az ember nyüge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!