Barátot hol találhatnék?
Ez a szoc. képességeidtől függ. Ha viszonylag alacsony, akkor fejleszthető. Ha magas, akkor bárhol.
A helyes kérdés akár így is szólhatna: hogyan fejlesszem fel a személyiségem szoc. részképességeit annyira és olyan módon, hogy könnyen ismerkedjek és barátkozzanak velem az emberek?
Sok szerencsét a projektedhez!
Úszni nem tudok sajnos, többi még passzolna :)
F/Bp
Én is ilyen barátra vágyom, bár tényleg nem derült ki a nemed.
Ha férfi vagy, szívesen ismerkednék
50f
Munkahelyen nekem sincs senki.
Mindenkinek családja van, és mind más természet, mint én, senkivel sem érezzük közel magunkat egymáshoz.
Sajnos nálam nagyon ritka ez
Ahogy, gondolom, a kérdezőnél is.
1
"Ez a szoc. képességeidtől függ. Ha viszonylag alacsony, akkor fejleszthető. Ha magas, akkor bárhol.
A helyes kérdés akár így is szólhatna: hogyan fejlesszem fel a személyiségem szoc. részképességeit annyira és olyan módon, hogy könnyen ismerkedjek és barátkozzanak velem az emberek?"
Ez így csodálatosan hangzik, gratulálok a terv felvázolásához.
Sok évtizedes tapasztalattal a hátam megett elárulhatom, hogy igazad van, valóban fejleszthető. DE aki olyan, annál előfordulhat, hogy soha nem lesz olyan, mint egy extroverált. Tehát évtizedek múltán is csak arra döbben rá, hogy nem nagyon talál hasonló barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!