Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok, valakinek van kedve...

Lányok, valakinek van kedve beszélgetni? 23/F

Figyelt kérdés

Őszintén szólva most valahogy kimerülve és magányosnak érzem magam, aztán gondoltam kiírok ide egy kérdést, hátha találok egy beszélgetőpartnert.

Bármiről szívesen beszélgetek, szeretem meghallgatni a másikat, érdekel a másik fél és a másik nem nézőpontja sok dologról, és tök jó érzés sokszor meghallgatni ezeket, ezért is szeretnék inkább lányokkal beszélgetni. Tabunak számító témákról is szívesen beszélgetek bármi ítélkezés nélkül.

Konkrétabb célom nincsen vele, nyilván egyén függő, kivel hova és meddig jut el a beszélgetés, ha valakivel beszélgetni szeretnél, írj nyugodtan, engem nem zavar az sem, ha van barátod, persze ha téged sem, rád hajtani nem fogok.

nov. 24. 21:34
 1/5 anonim válasza:
Sose érezd magad magányosak! Mindig lesznek körülötted lévő emberek, akik vágynak a társaságodra. És ezt saját tapasztalaból mondom, ugyanis volt egy idő amikor nagyon rosszul éreztem magam. Felőlem beszélgethetünk bármiről, de inkább neked kellene beszélned és nem nekem, úgyanis te érzed magad rosszul, nem én. Úgyhogy ki vele mindennel!😉
nov. 24. 21:41
 2/5 anonim válasza:
Melyik vármegyéből?
nov. 25. 00:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem az mindegy honnan vagy, de én Fejérben lakom, de sokat járok Budapestre
nov. 25. 07:45
 4/5 anonim válasza:
🙋🏻‍♀️
nov. 25. 20:15
 5/5 anonim válasza:
Szia, írj nyugodtan, szívesen beszélgetnék én is. 31/N
nov. 26. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!