Lányok, ti hova jártok ismerkedni/pasira vadászni? Van jól be vált hely, vagy taktika?
Ez engem is érdekelne, mert már szívesen megismerkednék egy nővel végre.
39/F
Szia, lány vagyok és hamár most nem szoktam ilyeneket csinálni, de nekem ez volt a helyszín és a taktika. Tanácsot kértél a hlyszínnel és a taktikával kapcsolatban. Bocsánat ha nem kaptál kielégítő választ de ez egy bevált helyszín és taktika
17/L
4
Azért nem csinálod most, mert már párod, vagy beleuntál?
Én sikátorokban, utcákon szoktam vadászni pasikra. XD
Viccet félre téve, manapság nőként ultra nehéznek találok normális pasikat találni. De ha engem kérdezel, internetes oldalak, esetleg kávézókba, klubbokba még érdemes tenni egy próbát. ( nem sűrűn vannak manapság klubbok tudom. ).
"Fesd ki magad(picsásítsd ki magad), menj be egy bevásárlóközpontba, tudom ajánlani a Westendet, és mosolyogj."
Kíváncsi vagyok, kedves 17/L, hogy ezzel a taktikával milyen minőségű pasikat lehet találni... 🤣
"Viccet félre téve, manapság nőként ultra nehéznek találok normális pasikat találni."
Pasikat? Mert neked hány kell? 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!