Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Beszélgetünk egy jót?

Beszélgetünk egy jót?

Figyelt kérdés

Vagy rosszat, ahogy alakul.

Írásban egészen elviselhető vagyok, szóban már kevésbé, ezért itt próbálok elsősorban online barátokat keresni. Ha kialakul valami szimpátiaféleség, akár valós programozásban is benne vagyok, csak olyankor lassan oldódom, mint a pezsgőtabletta. Szeretek beszélgetni, hallgatóságnak és nyugtatónak is elmegyek a múltbéli visszajelzések alapján (nem hiába vagyok kifogáskezelő a hétköznapokban), alapvetően nyitottnak érzem magam bármilyen témára, egyenrangú partnerként kezelem a másikat, ezeket tudom pozitívumként felhozni magammal, mint beszélgetőpartnerrel kapcsolatban. Korban és élettapasztalatban a 18-25 év közöttiekkel passzolok legjobban, nemből pedig a nők preferáltak. Nem gondolom, hogy életem csokitortájának tejszínhabját itt lelem meg, így felesleges túlaggódni. Mivel nők között nőttem fel, így érzelmesebb is vagyok és jobban szót értek velük, ennyi az oka.

Ha késztetést érzel magadban egy minőségibb társalgásra, ne nyomd el, írj bátran! (F)

tegnap 21:50
 1/10 anonim válasza:
Jézusom ez a szöveg, nagyon gáz 🤣
tegnap 21:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Elfogadom, hogy így gondolod, de ilyenkor ha van benned segítőkészség, ki is fejtheted a kritizált számára, mi benne a nagyon gáz. Akkor tanulhat belőle.
tegnap 22:03
 3/10 anonim válasza:
Hány éves vagy?
tegnap 22:25
 4/10 anonim válasza:
#2: Az ittenieknek minden szar. Legfőképpen valószínűleg azért, mert az ő életük is szar. Ha nem így lenne, akkor nem abban élnék ki magukat, hogy arctalanul-névtelenül belerúgnak másokba. Annyiban viszont szerintem igaza van az első hozzászólónak, hogy helyenként modorosnak érzem a szöveget.
tegnap 22:30
 5/10 A kérdező kommentje:

25 múltam.

Köszönöm a 4. hozzászólónak a kifejtést! Lehet, hogy szakmai ártalom, itt viszont mint írtad, amúgy is nehéz megfelelőt alkotni. Ha laza, akkor az a baj, hogy elbaromkodja. Ha merev, akkor karótnyelt. Ha köztes, akkor unalmas. Erőltetettnek nem érzem, ilyen vagyok, jobb hangulatomban pedig másmilyen, szerintem ez mindenkivel így van.

tegnap 22:36
 6/10 anonim válasza:
Szerintem pedig nagyon jópofa szöveg! 😄 Én nem keresek barátokat, és nem is a megadott korosztályba tartozom, de remélem sikerrel jársz! Az ok nélkül beszólogatók pedig ne vegyék el a kedvedet, itt tényleg elég sok idióta van sajnos...
tegnap 23:03
 7/10 anonim válasza:
Én inkább 40 körülinek gondolnálak az írásod alapján.
tegnap 23:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Látod 6-os, neked jópofa, más szerint pedig jól pofán kellene engem verni. :D

Köszönöm a bókot a 7-esnek (én annak vettem)! Ezek szerint érettebbnek tűnök, mint amilyen vagyok. Külsőre ellensúlyozom azzal, hogy máig elkérik tőlem a személyit még a konyakmeggyes bonbon miatt is.

tegnap 23:14
 9/10 anonim válasza:
Pedig nem annak szántam és nem azért írtam, mert érettebbnek tűnsz.
tegnap 23:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Akkor az első válaszadónak szánt üzenetem téged is érint: ha leírod, mi volt a hozzászólással a célod és miért érzed így, még tanulhatok is belőle. Így viszont csak simán írtál valamit, ami a te fejedben úgy van, abba viszont én nem látok bele, így magammal sem tudok vinni belőle valamit.

Írtam a kérdésben, hogy 40-60 év közötti nőkkel voltam jóformán összezárva. Így szocializálódtam, egyelőre "ez van". :)

tegnap 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!