Introintro kérdése:
Szívesen baratkoznék! Olyan nőkkel akik vagy leszbikusok vagy olyan nőkkel akiket érdekel a pszichológia,spirituális dolgok,önfejlesztés,minden pozitív dolog? 36 éves vagyok Vácon élek.Mostanában megkoptak a kapcsolataim.
Figyelt kérdés
nov. 4. 19:22
11/19 EgyCseppaTengerből válasza:
Engem érdekelnek ezek a témák, bár bevallom, hogy ha csak ezekről lehet valakivel beszélgetni és nincs semmi könnyedség vagy változatosság a kommunikációban, akkor egy idő után fárasztó számomra. Leszbikus vagyok, de van párom, így azt hiszem, ez annyira nem lényeges szempont. 32 éves vagyok, viszont nem a megadott megyében élek. Rád bízom, hogy szeretnél-e megismerni.
nov. 13. 12:04
12/19 A kérdező kommentje:
Szia,én csak oda írtam ami engem megmozgat amit szeretek ami jelenleg foglalkoztat, és nem jelenti azt,hogy az annyiból is áll. Ez személy függő ,hogy valakik, hogy tudnak beszélgetni könnyedén ismerkedni barátkozni, mert hiába az adott téma ha a személy nem fog meg... de köszönöm válaszod
nov. 18. 13:32
13/19 anonim válasza:
Szia.
Teljesen egyetértek, én nemrég kezdtem el foglalkozni az onismerettel, nagyon szeretem a témát, de szerintem ha már van egy ilyen közös pont, onnantól kezdve könnyen megy minden téma, hisz az egész életét ez mozgatja, az önismeret.:)
nov. 18. 18:02
14/19 A kérdező kommentje:
Igen könnyen ad egy természetességet amitől még kellemesebb a beszélgetés semmi feszengés erölködés de ez személy függő .
nov. 18. 18:58
15/19 anonim válasza:
Persze, tudom.
Mondjuk én szeretek az életről filozófálni :D
Azt akár egy egész estén keresztül tudnám élvezni :)
nov. 18. 19:01
16/19 EgyCseppaTengerből válasza:
Jaj ne haragudj, ha magadra vetted a válaszomnak azt a részét, azt csak kiegészítéskent tettem hozzá, hogy ha esetleg azért keresel ilyen érdeklődésű embereket, mert azzal is mélyebben fejlesztenéd magad, akkor nem biztos, hogy én vagyok a legmegfelelőbb személy, mert én szeretem, ha nem csak egy oldalt ismerhetek meg valakiből. Bocsánat, ha félreérthető volt és teljesen jogos, amit utánam írtatok. :)
nov. 18. 21:40
17/19 anonim válasza:
16-os szia :) neked is igazad van, csak azért írtam én is,hogyha valakit érdekel az önismeret akkor a beszélgetés sokkal jobban és könnyebben megy.
Mert ha valaki azt írja,hogy szeretne a filmekről beszélgetni mondjuk pl.,nah ott elgondolkoznék,hogy huuu oké, de ha ennek a témának vége akkor,hogy tovább?!
De az önismeret az egy végtelenség :)
nov. 18. 22:36
18/19 A kérdező kommentje:
Az önismeret az egyik legszebb fejezet az életben 🙂
nov. 19. 05:49
19/19 EgyCseppaTengerből válasza:
17-es, igazad van! :) Egy végtelen és izgalmas út, ami mindig tartogathat meglepetéseket. A lélek folyamatosan tanul és fejlődik.
nov. 19. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!