7777 kérdése:
Jön valaki Halloween buli-ba? 🎃 (10.26)
Figyelt kérdés
Írj mielőbb üzenetet ha jössz/jönnél, L/f mindegy, ill. társaság is csatlakozhat. Alkoholt mértékkel - a bulit zárásig! Tali ezúttal a keletinél :D. Részletek privát üzenetben. Ha tavaly lemaradtál.. most időben szóltam. ;)
37f
okt. 26. 00:36
11/15 A kérdező kommentje:
#8 Erről inkább nem most és nem itt. Maradnék a kérdés fő vonalánál ha szabad ;)
#10 Én már csak ilyen vagyok. :D Bár tavaly kettő is volt, az egyik egy, a másik három nappal előbb lett jelezve. :P
Ritka ha egy héttel előtte már tudok róla. :D
okt. 26. 14:57
12/15 A kérdező kommentje:
Még nem késő csatlakozni!
okt. 26. 17:10
13/15 A kérdező kommentje:
Készülődés. :D
Lehet már ilyenkor halloweenes kiegészítőket kapni az utcán, mondjuk a Blaha, Keleti? :D
okt. 26. 18:39
14/15 A kérdező kommentje:
Na akkor gó!
Ha ezt olvasod lemaradtál. :)
(Aki eddig jelezte, hogy jön arra nem vonatkozik ;-) )
okt. 26. 21:16
15/15 anonim válasza:
Melyik szórakozóhely?
okt. 26. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!