Jön valaki Halloween buli-ba? 🎃 (10.26)
Írj mielőbb üzenetet ha jössz/jönnél, L/f mindegy, ill. társaság is csatlakozhat. Alkoholt mértékkel - a bulit zárásig! Tali ezúttal a keletinél :D. Részletek privát üzenetben. Ha tavaly lemaradtál.. most időben szóltam. ;)
37f
Igen, ma lesz!
Az este 3-4 vendég dj is fellép.
Bonusz:+1 óra ráadás :D
Nem felső korhatáros a halloween buli? (Szerintem max. 25 éves korig még elmegy, de felette...?!)
Én még ugyan sosem voltam, néha kíváncsi lennék, de idén egészen biztosan nem tudok még bevételt termelni ilyen fajta szórakozásra. (Nyári kéztörés még lassan gyógyul. Több hónapos rehabilitáció.)
Talán karácsony körül már egészen jó lesz az említett végtagom, közel fél éves műtét. Addig még fájdogálhat, csak ne essek el újra sehol.
#2 párszor már véletlenül leírtam, nem volt nyerő ötlet - sajnos. Ezért kérem azóta pü-ben az érdeklődéseket. ;)
#3 meglepett engem is hogy a mai buli már halloween címszó alatt fut (mondjuk már a boltok is tele vannak mikulásokkal :O ) de nem elírás.
#4 Köszi, jónak ígérkezik. Gondolom lesz aki beöltözik, de ezúttal itt nincs írva, hogy aki megteszi kap-e bármiféle jutalmat.
#5 :D Többnyire inkább alsó korhatárt szoktak megszabni 16 18 21 25 30 stb (amerre én előfordulok). Ez hely/buli és normál/vip résztől függő. De velső korhatár kiírással én még sosem találkoztam :D (Amúgy jobbulást. )
#6 Remek. Lehet hogy én(/mi) is. :D
#2 párszor már véletlenül leírtam, nem volt nyerő ötlet - sajnos.
miért?
Felső* (Legalább látszik hogy nem vagyok robot :D )
Már csak pár óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!