50 feletti férfiak, volna kedvetek erotikáról beszélgetni?
Figyelt kérdés
Csak beszélgetni!okt. 12. 19:06
21/34 anonim válasza:
A lábfétis, mint téma belefér?
okt. 12. 22:22
22/34 A kérdező kommentje:
Persze, miért ne? Az senkinek nem rossz!
okt. 12. 22:26
23/34 Barnabas333 válasza:
23as nem nagyon erőlteti a beszélgetést, csak tudnám akkor minek ír ki ilyen kérdést...
okt. 13. 06:20
24/34 A kérdező kommentje:
Én abszolút nem értem miről ír 23-as.
okt. 13. 06:36
25/34 zol56 válasza:
Szerintem sokan, komolyan írnának. Itt viszont olyan levél dömping lesz, hogy nem lesz sem időd sem kedved mindet elolvasni, szelektálni. Sajnos.
okt. 14. 09:48
26/34 anonim válasza:
Mi a sajnos ebben?Inkább ti vagytok buták hogy bedőltök ennek.Honnan tudjátok hogy tényleg egy 56 éves nővel beszéltek?Lehet közben egy beteges hajlamú 40-50-es faszival beszéltek,ha nem ad meg semmi elérhetőséget és csak itt beszéltek addig akárkinek kiadhatja magát:D.
okt. 14. 17:18
27/34 anonim válasza:
50 éves vagyok. Szívem szerint egyfolytában szeretkeznék, de ez sajnos nem megoldható :)
Kedves kérdező, szívesen beszélgetek veled erotikáról, és mindenről, ami ehhez kapcsolódik.
okt. 14. 18:20
28/34 A kérdező kommentje:
26os. Nem bírom ki, hogy ne válaszoljak a provokatív hozzászólásodra. Tényleg nem tudhatja senki. 😁
De azért néhányan már tudják. Ne csináld itt a feszkót csak mert csalódott vagy. Sok nagyon normális férfi van, aki kultúráltan közelített és tudott velem beszélgetni. Vagy még tud is.
okt. 14. 18:59
29/34 anonim válasza:
Nem bírtad ki és bohócot is csináltál magadból:D. Milyen csalódott? Rád se írtam és nem is tervezek,de rossz nézni ezt a sok kiéhezett buta férfi társat aki már egyből repül a lehetőségre közbe lehet egy kamus vagy csak:D.
okt. 14. 19:39
30/34 anonim válasza:
Szia írj nyugodtan
okt. 14. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!