Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok, ti szoktatok ilyesmire...

Lányok, ti szoktatok ilyesmire vágyni? /F

Figyelt kérdés

Én sokszor érzem azt, hogy vágyom egy olyan lány barátra, akivel nincs köztünk semmi, de kicsit mégis mélyebb és "intimebb" a viszonyunk egy sima barátságnál. Ezalatt nem értek semmi szexuálisat, csupán azt, hogy például olyan oldalunkat és dolgainkat is felfedjük egymás előtt, amiket amúgy sima barátoknak sem fednénk fel, csak egymásnak. Nehéz ezt konkrétan kifejezni, de valahogy olyan barátság ami közelebbi és mélyebb mint egy sima barát, de mégis megvannak az éles határok abban az értelemben, hogy nincs köztünk semmi szexuális dolog.

Persze azt tudom, hogy az ilyen dolgok magától alakulnak ki az emberek között, és nem lehet úgy konkrétan keresni. Viszont kíváncsi vagyok, hogy a lányokban is van-e igény ilyen és ehhez hasonló fiú barátra.

szept. 23. 14:15
1 2
 11/12 anonim válasza:
Néha mikor 1-2 srácot a discoban leszopok, de amúgy nem.
szept. 23. 19:10
 12/12 anonim válasza:
Nekem van igényem ilyen barátságra.
szept. 23. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!