Lányok, ti szoktatok ilyesmire vágyni? /F
Én sokszor érzem azt, hogy vágyom egy olyan lány barátra, akivel nincs köztünk semmi, de kicsit mégis mélyebb és "intimebb" a viszonyunk egy sima barátságnál. Ezalatt nem értek semmi szexuálisat, csupán azt, hogy például olyan oldalunkat és dolgainkat is felfedjük egymás előtt, amiket amúgy sima barátoknak sem fednénk fel, csak egymásnak. Nehéz ezt konkrétan kifejezni, de valahogy olyan barátság ami közelebbi és mélyebb mint egy sima barát, de mégis megvannak az éles határok abban az értelemben, hogy nincs köztünk semmi szexuális dolog.
Persze azt tudom, hogy az ilyen dolgok magától alakulnak ki az emberek között, és nem lehet úgy konkrétan keresni. Viszont kíváncsi vagyok, hogy a lányokban is van-e igény ilyen és ehhez hasonló fiú barátra.
Biztosan van, nekem volt ilyen barát-nőm, leginkább kolléganő.
De volt olyan is akivel igazi barátság volt (egyetemen), ugyanakkor -dugni nem dugtunk- de egyéb szexuális dolog történt közöttünk és nagyon élveztük. Az hogy együtt legyünk, egyéb inkompatibilitások miatt kizárt volt.
"Érthető okokból a többi fiúval nem igazán szokás."
Fiúkkal is lehet lelkizni :)
Ez inkább fiú-lány viszonylatban érvényes, hogy a fiú ne legyen érzelmes, ne mutasson gyengeséget. Egymás közt kevesebb ilyen tabu van szerintem.
Nekem pasiként voltak ilyesmik. Az is eszembe jutott, hogy csak levelezni valakivel, de nagyon őszintén, amit amúgy nem tudnék kimondani valakinek, akit ismerek. De nem érzem, hogy reális lenne ilyesmit fenntartani. Meg ha van párkapcsolata az embernek, akkor is nehéz lenne ezt elfogadtatni :D
Amúgy szerintem a vágy abból jön, hogy legyen valami nagyon biztonságos kapcsolat, ami csak úgy ott van és mindig ott lesz. Lehet valakinek ilyen a vallás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!