Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok, ti szoktatok ilyesmire...

Lányok, ti szoktatok ilyesmire vágyni? /F

Figyelt kérdés

Én sokszor érzem azt, hogy vágyom egy olyan lány barátra, akivel nincs köztünk semmi, de kicsit mégis mélyebb és "intimebb" a viszonyunk egy sima barátságnál. Ezalatt nem értek semmi szexuálisat, csupán azt, hogy például olyan oldalunkat és dolgainkat is felfedjük egymás előtt, amiket amúgy sima barátoknak sem fednénk fel, csak egymásnak. Nehéz ezt konkrétan kifejezni, de valahogy olyan barátság ami közelebbi és mélyebb mint egy sima barát, de mégis megvannak az éles határok abban az értelemben, hogy nincs köztünk semmi szexuális dolog.

Persze azt tudom, hogy az ilyen dolgok magától alakulnak ki az emberek között, és nem lehet úgy konkrétan keresni. Viszont kíváncsi vagyok, hogy a lányokban is van-e igény ilyen és ehhez hasonló fiú barátra.

szept. 23. 14:15
1 2
 1/12 anonim válasza:

Biztosan van, nekem volt ilyen barát-nőm, leginkább kolléganő.

De volt olyan is akivel igazi barátság volt (egyetemen), ugyanakkor -dugni nem dugtunk- de egyéb szexuális dolog történt közöttünk és nagyon élveztük. Az hogy együtt legyünk, egyéb inkompatibilitások miatt kizárt volt.

szept. 23. 14:47
 2/12 anonim válasza:
Igen én is vágytam egy megértő fiú barátra ☺️ azóta már szerencsére van egy
szept. 23. 14:49
 3/12 anonim válasza:
Hogyne lennének ilyen lányok. Kb. ingyen lelki szemetes vagy neki, akivel dugni sem kell. Ez csak a lányoknak éri meg. A férfi ugye ne "sírjon", ne lehessenek problémái. Csak te legyél ott neki, aztán elővesz amikor úgy van kedve.
szept. 23. 15:36
 4/12 anonim válasza:
Nem feltétlen, 3-as. Ha normális a lány, akkor simán lehet kölcsönös ez az egész. És fiúként is máris lesz kivel lelkizned. Érthető okokból a többi fiúval nem igazán szokás. Tehát ez mindkét nem számára kölcsönös és hasznos, ezen kívül jó és élvezetes is tud lenni. Csak annyi kell hogy mindkét fél elengedje a szexuális indíttatást. És persze őszinteség, hogy pl ebbe se hazudjon egyik fél se a másiknak. Meg lehetőleg másba se.
szept. 23. 16:53
 5/12 anonim válasza:

"Érthető okokból a többi fiúval nem igazán szokás."

Fiúkkal is lehet lelkizni :)

Ez inkább fiú-lány viszonylatban érvényes, hogy a fiú ne legyen érzelmes, ne mutasson gyengeséget. Egymás közt kevesebb ilyen tabu van szerintem.

szept. 23. 16:56
 6/12 anonim válasza:

Nekem pasiként voltak ilyesmik. Az is eszembe jutott, hogy csak levelezni valakivel, de nagyon őszintén, amit amúgy nem tudnék kimondani valakinek, akit ismerek. De nem érzem, hogy reális lenne ilyesmit fenntartani. Meg ha van párkapcsolata az embernek, akkor is nehéz lenne ezt elfogadtatni :D

Amúgy szerintem a vágy abból jön, hogy legyen valami nagyon biztonságos kapcsolat, ami csak úgy ott van és mindig ott lesz. Lehet valakinek ilyen a vallás.

szept. 23. 17:40
 7/12 anonim válasza:
Hát ez sajnos pont hogy nem biztonságos. Manapság 1 klikk a tiltás vagy az ignore gomb megnyomása, utóbbinál pedig ghosting van. Még ok se kell. Beszélhettek hónapok óta, fél éve, manapság semmi nem számít. Pár hónap volt a maximum amit az itteni többséggel kibírtam, és nem én tűntem el vagy nem én kergettem el őket, csak úgy látszik manapság ebben ennyi van. A jelek szerint már a tiktokhuzigálás, virtuális teveetetés, moha kapirgászása a falról, minden fontosabb mint bármelyik másik ember, aki nem mi magunk vagyunk.
szept. 23. 17:46
 8/12 anonim válasza:
Nem
szept. 23. 17:54
 9/12 anonim válasza:
#7 nekem nem ilyen rosszak a tapasztalataim az emberekkel. Mondjuk a gyk szerintem egy szórakozási, gőz kieresztős hely, itt nem várok túl sokat.
szept. 23. 17:58
 10/12 anonim válasza:
Az emberekkel nekem se. A gyakoris emberekkel már annál inkább. De nincs ezzel baj, mert valóban a gőzkieresztő funkció még jól működik a kérdések alatt. Az itteni ismerkedést meg már hanyagolom egy ideje.
szept. 23. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!