Budapesti tinik, lenne kedvetek ismerkedni? Tudom, hogy sablonos kérdés...
Figyelt kérdés
Szeretnék új embereket megismerni, kapcsolatra is nyitott vagyok.
Nagyon szeretek könyveket olvasni és írni, imádom a kávézókat és az őszi időjárást. Szeretek sportolni, kirándulni, barátokkal lógni és új helyeket felfedezni. Kicsit félénk vagyok, ezért nehezebben megy az ismerkedés élőben.
Ha van kedved megismerni, írj privátban és megadom az instám.
16L
szept. 16. 15:39
11/14 A kérdező kommentje:
De tudok fekvőzni, lehet hogy az is közrejátszik hogy nagyon félek attól hogy nem tudom kinyomni a súlyt és ottragadok alatta. Csak nemrég kezdtem kondizni
szept. 16. 20:02
12/14 anonim válasza:
12
Jaja, az simán lehet. Sőt, lehet, hogy akkor a technikád nem jó még, gyakorlással majd belejössz
szept. 16. 20:33
13/14 anonim válasza:
Én is szívesen ismerkednék, de nem vagyok Budapesti meg 18 felett vagyok. Bár az elég fura, hogy lány létedre maximum két évvel idősebb palival jönnél össze. Akkor az alsó határ mennyi lehet vajon, mert azok a csajok viccesek akik azt mondják idősebb pasinak örülnének de 2-3 évnél nem lehet idősebb. Pedig amit valóban idősebbnek lehet mondani a ti nyelveteken az 6+ év felett kezdődne. De persze ha egy évvel fiatalabb a csávó az is baj lenne. Ami eléggé ön ellentmondásos. Ezzel nem azt mondom, hogy feltétlenül 40-es férfival kell ismerkedni. De ahol néhányan meghúzzátok ezt a határt az túl kevés. De nem baj ilyen gondolkodású lányokkal kortól függetlenül én se akarok ismerkedni.
szept. 17. 12:37
14/14 anonim válasza:
Azt se tudja mit akar ez a csaj...
szept. 17. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!