Beszélgetne, ismerkedne velem valaki?
Értelmes srácokkal, férfiakkal szívesen beszélgetnék. Csak kérlek olyanok írjanak, akik nem tűnnek el szó nélkül. Legalább előtte szóljanak 😊
Köszönöm!
45/N
#6!
Az hogy a férfiak kommunikációra való igénye kisebb lenne a Hölgyekénél, kétlem.Amire te gondolsz, az a "női locsogás" Na arra nincs igénye a férfiaknak, de egy bizonyos iq szint felett a nőknek sem!
Szerintem egy online kapcsolat tartósságát az határozza meg, hogy milyen széles az érdeklődesi körrrel rendelkeznek a felek. Illetve az, hogy ki mennyire nyitott, és mennyire gondolkodó. Aki beszűkült látókörű és semmi sem érdekli ami a mikrokörnyezetén kivülre esik, vagy ami őt nem közvetlenül érinti, nem fog veled tartósan beszélgetni, mert egyszerűen nem érdeklik a folyamatok, összefüggések, csak őt hagyjak békén, neki ne legyen rosszabb.
Nembeszélve a mai fogyasztói társadalomról, amelyben egyre több ember értékrendje alakul át oly módon, hogy a szemükben akkor számitasz valakinek, ha van valamid. Jól fizető állásod, kocsid, házad, nerc bundád, okosórád, iphone-d, Dolce Gabbana táskád, meg a tököm tudja mik vannak, amik "értéknek" számítanak manapság.
Én is vágyom egy olyan beszélgetöpartnerre, aki olyan mint én... Nyitott, érdeklődő, gondolkodó.
Egy ötvenes f@szi
Nő férfival barátkozni?
Ez most leszbikus-meleg barátság vagy hetero-hetero? Mert akkor nem barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!