Lenne valakinek kedve ismerkedni, beszélgetni?
Figyelt kérdés
20 éves mozgássérült fiú vagyok, de nem vagyok kerekesszékes. Nem járok már iskolába és így nagyon magányosnak érzem magam. Nagyon szeretem a zenét, szoktam zeneszolgáltatást is vállalni. Film nézéssel is szívesen töltöm a mindennapjaimat. Szívesen ismerkednék elsősorban lányokkal, de akár fiúkkal is. Nagyon alkalmazkodó típus személyiség vagyok. Az elején még visszahúzódó leszek, de egy bizonyos idő után megnyílok. Akinek van kedve ismerkedni, az nyugodtan írhat privátba is. Akár a legelején is megadom a Facebook elérhetőségem is, ha arról van szó.szept. 11. 20:09
1/2 anonim válasza:
Persze, beszélni lehet!
szept. 21. 08:42
2/2 A kérdező kommentje:
Mennyi idős vagy?
szept. 21. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!